REMEDY HOSPITAL BİR İLKE İMZA ATTI

REMEDY HOSPITAL BİR İLKE İMZA ATTI
220 kilo ağırlığında olan 41 yaşındaki Ersin Yer, Pendik Remedy Hospital'da çok başarılı bir tüp mide ameliyatı olduktan sonra kilo vermeye başladı.

220 kilo ağırlığında olan 41 yaşındaki Ersin Yer, Pendik Remedy Hospital'da çok başarılı bir tüp mide ameliyatı olduktan sonra kilo vermeye başladı. “Hayata yeniden başlamış gibiyim” diyen Yer, Op. Dr. Mehmet Toprak ve Remedy Hospital'ın tüm çalışanlarına teşekkür etti. 
Göksal SERDAR
1975 Sakarya doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olan Ersin Yer, doğuştan obezdi. Çocukluğundan itibaren hep kiloluydu. Yaklaşık 2.5 yıl önce iş kazasında kolu kırıldı. Yatarak tedavi gördüğü bu süreçte 50 kilo daha alarak 220 kiloya ulaştı. Artık nefes almakta ve yürümekte çok zorlanıyordu. Hayat onun için çekilmez bir hal almıştı. Tek çare mide ameliyatı olmasıydı. Bu amaçla birçok hastaneye gitti ama aşırı kilolu olmasından dolayı hiçbir hastane onu ameliyat etme riskini göze almak istemedi. Son olarak gittiği bir üniversite hastanesince, ameliyat tarihi alabilmek için iki yıl bekletildi. Her seferinde bir bahaneyle oyalanınca yeni arayışlara başladı. Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Op.Dr. Mehmet Toprak'ı ve Özel Pendik Remedy Hospital'ı internetten araştırdı. Ulaştığı bilgiler içine sinince hastaneye gitmeye karar verdi. 
DOĞRU ADRES, DOĞRU DOKTOR
Özel Pendik Remedy Hospital'a adımını attığı ilk andan itibaren kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kaldı. Hastanenin başhekimi Op. Dr. Mehmet Toprak'a muayene oldu. Gerekli tıbbi süreçlerden sonra Op. Dr. Mehmet Toprak, muhtemel tüm riskleri detaylıca kendisine anlattı ve pek çok meslektaşının göze almak istemediği bu ameliyatı, kabul etmesi halinde yapabileceğini söyledi. Uzun uğraşlar sonunda bu ameliyatı yapabilecek doğru doktoru ve hastaneyi bulduğunun bilincinde olan Ersin Yer, Op. Dr. Mehmet Toprak'tan aldığı güven ve cesaretle hiç tereddüt etmeden ameliyat olmak istediğini söyledi. 24 Haziran 2016 tarihinde Remedy Hospital'da çok başarılı bir tüp mide ameliyatı geçiren Ersin Yer, operasyon sonrasında kilo vermeye başladı. Hayata yeniden başlıyor gibiydi. Çocuklarıyla sokaklarda koşup oynayabileceği günler artık yakındı. 
REMEDY HOSPITAL BİR İLKE İMZA ATTI
220 kilo ağırlığındaki Ersin Yer'in tüp mide ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Özel Pendik Remedy Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Op. Dr. Mehmet Toprak, 
obezite cerrahisinin uygun şartlarda uygun malzeme, donanım ve yeterli deneyim ile yapıldığında diğer yaygın yapılan ameliyatlardan daha riskli bir yöntem olmadığını belirterek,  "Bu hastamızdaki farklılık, ileri derecede kilolu bir hasta olması ve bu nedenle de ameliyat edilememesiydi. Doğrusu biz de biraz risk aldık. Ancak sosyal sorunlarla karşı karşıya olan hasta artık son demine gelmiş ve hiçbir şekilde kilo veremeyecek durumdaydı. Karşılıklı konuşarak ve iki tarafın da her türlü riski kabul etmesiyle cerrahi operasyona karar verdik. Belki bu kilodaki bir hastanın tüp mide ameliyatını başarıyla yapan ilk hastane biz olmuş olabiliriz” diye konuştu. 
ÇINARDERE'YE TEŞEKKÜR MESAJI
Geçirdiği başarılı ameliyat sonrası geleceğe umutla bakan Ersin Yer, "Ameliyatımda bana maddi ve manevi destek olan Pendik Çınardere halkına, esnafına, dondurma parasını veren küçük çocuktan sigara parasını veren Ferhat Amca'ya, bu işe vesile olan Ayvaz ve Sebahattin arkadaşıma kadar herkese çok teşekkür ederim. Bu desteklerini ömrümce unutmayacağım. Sağ olsunlar, var olsunlar" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir