TERÖRiSTBAŞI GÜLEN'E SERT TEPKİ

TERÖRiSTBAŞI GÜLEN'E SERT TEPKİ
Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde cuma namazının ardından yaptığı konuşmada,teröristbaşı Gülen'in son yayınlanan videosunda Türk halkına ettiği hakaret ve tehditlere sert tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde cuma namazının ardından yaptığı konuşmada,teröristbaşı Gülen'in son yayınlanan videosunda Türk halkına ettiği hakaret ve tehditlere sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Benim vatandaşım bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz tiplere dik duruşuyla cevabını verdi." diyerek zaferin inananlarla beraber olduğunu vurguladı.
MEYDANLARI BIRAKMAYIN ÇAĞRISI
Size karşı uçakları havalandırdılar, tankları yürüttüler, helikopterleri uçurdular fakat sizler halkın gücü olarak bütün bu teknolojik imkanları, bu teknolojik gücü evet durdunuz. Çünkü, 'imandır o cevher ki ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek sinede yüktür.' Onlar paslı yüreklerle yürüdüler ama sizler o imanlı yüreğinizle onların karşısında durdunuz ve onları geri püskürttünüz. Rabbim sizlerden razı olsun. Diyorum ki; bu yürüyüşünüz inşallah sizlere son duyuruyu yapacağımız ana kadar devam etmeli. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.
TERÖRiSTBAŞI GÜLEN'E SERT TEPKİ
Kula kul olmak yok. Kula kul olanlar Pensilvanya'da. Ve hala bu millete hakaret ediyor. Bu saygısız, seviyesiz tiplere benim milletim dik duruşuyla cevabını verdi. Bu dayanışmamız devam edecek. Bu duruşumuz devam edecek. Diyorum ki: Safları sık tutun. Allah'ın izniyle, er veya geç milletimi parçalamayacaklar ve zafer şüphesiz ki inananlarındır. Hiç şüpheniz olmasın.
Dik duruyoruz, dikleşmiyoruz ve sadece Hakk'ın huzurunda eğiliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir