“PARTİ İÇİ ANLAMSIZ MUHALEFETE DE DUR DİYECEĞİM”

“PARTİ İÇİ ANLAMSIZ MUHALEFETE DE DUR DİYECEĞİM”
Tuzlalıların yakından tanıdığı bir isim olan Salih Karaoğlu CHP Tuzla İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Tuzlalıların yakından tanıdığı bir isim olan Salih Karaoğlu CHP Tuzla İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. İlçe teşkilat binasında yapılan açıklamaya çok sayıda partili katıldı. Mevcut İlçe Başkanı Ali Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantının sunumunu Özlem Ağırman yaparken Salih Karaoğlu konuşmasında sık sık “Birlik” çağrısında bulundu.
"CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIZ"
Hümanist ve barış gönüllüsü olduğunu söyleyen Salih Karaoğlu “ Emperyalizme karşı başkaldıran, ulusal direnişi yöneten, stretejik bir devrimi gerçekleştiren sonrasında çağdaş model oluşturan M. Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP her zaman olduğu gibi bugünde Türkiye’yi yönetmeyi talip olmuş kararlı, azimli ve iktidar yolunda yürüyen en büyük örgütlerden birisidir. Emanetimiz olan Cumhuriyete sahip çıkacağız” dedi.
“PARTİ İÇİ ANLAMSIZ MUHALEFETE DE DUR DİYECEĞİM”
CHP Tuzla İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Salih Karaoğlu,”Geçen dönem aday olmak istediğimde Dava arkadaşım Hasan Uzunyayla’nın,” henüz zamanı değil beklemelisin” dediğinde darılmadım gücenmedim. Şimdi zamanı geldiğini düşünüyorum. kol kola bu hizmette var olduğumu ve birlikte hareket etmekten de gurur duyduğumu söyleyebilirim ”diyen Karaoğlu, amacının Tuzla’ya hizmet etmek olduğunu CHP ilkeleri ve Mustafa Kemal Atatürk’ün izninde hareket etmek istediğini birlik ve beraberlik içinde yapıcı muhalefet olarak Tuzla için çalışacağını, önemli projelerle parti içi anlamsız muhalefete de dur diyeceğini belirtti.
BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI YAPTI
Salih Karaoğlu önümüzdeki seçimsiz süreçte parti içi birlik ve beraberliğimizi geliştireceğiz diyen Karaoğlu “Partili dostlarımıza sahip çıkmak, parti üyelerimizin sayısını çoğaltmak ve Halkın partimize güvenini sağlamak olacaktır. Önemli projelerle kentimizi geliştirmek ana hedefimizdir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir