Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım mazbatasını aldı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım mazbatasını aldı
İstanbul’da 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden başkan seçilen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, mazbatasını aldı. Başkan Yıldırım, “Bize oy versin vermesin, herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanlığı’nı tekrar kazanan İsmet Yıldırım, mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra personelle bir araya gelen Başkan Yıldırım’ı, tüm çalışanlar çiçek ve alkışlarla karşıladı.
Personele seslenen Başkan Yıldırım, şunları söyledi:

007cee3e-350f-4176-a6fb-400cc3d64318.jpg

“Daha çok çalışacağız”
“Sevgili dava arkadaşlarım, mesai arkadaşlarım bugün çok güzel bir gün. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ülkemize, İstanbulumuza ve Ümraniyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 17. seçimi geride bıraktık. Ümraniye’de yine seçildik. Tüm kademelerde görev alan kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize oy versin vermesin, herkese teşekkür ediyorum” dedi.

51d31b97-d07d-4d8b-8d63-8da74f40ba73.jpg

Seçim sonuçlarından çıkarılacak çok önemli dersler olduğunun altını çizerek konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım, “Tüm partililerin bir ders çıkarması gerekiyor. Seçmen sandığa gitmedi. Biz Cumhurbaşkanımızı da sizi de seviyoruz. Ancak sandığa gitmiyoruz dedi. Bu bize bir düşünme fırsatı veriyor. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Cumamız mübarek olsun” şeklinde konuştu.
Başkan Yıldırım daha sonra makamında Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve MHP Ümraniye İlçe Başkanı Seyfi Sönmez’i ağırlayarak, tebrikleri kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir