ÖZEL ÇOCUKLAR EXPO 2016'YI ZİYARET ETTİ

ÖZEL ÇOCUKLAR EXPO 2016'YI ZİYARET ETTİ
Eyüp Belediyesi, Türkiye'nin ilk Expo'su olarak 23 Nisan'da açılan 'Çiçek ve Çocuk' temalı Expo 2016 Antalya’ya Şeker Hayat ve ESER öğrencilerini götürdü.

Expo 2016 Antalya'yı ziyaret eden Eyüp Belediyesi Şeker Hayat ve ESER’de eğitim alan özel çocuklar ve aileleri "Çiçek ve Çocuk" temalı fuar alanını gezdi. 
Şeker Hayat ve ESER'in özel çocukları ve aileleri, Antalya Expo’da bulunan çocuk adalarında birbirinden farklı atölyeler ve oyunlarla keyifli zamanlar geçirdi. Uçurtma atölyesi, boyama atölyesi, kağıttan maket atölyesi gibi birçok atölyede eğlenerek zaman geçiren özel çocuklar, ayrıca seyir terasından mekanı izledi. 
Özel çocuklar ve aileleri, Expo Antalya gezisi sonrası şehrin Kale İçi, Düden Şelalesi gibi tarihi ve turistik yerlerinde de dolaşma imkanı buldu.
ANTALYA VALİSİ'NE HEDİYE
Şeker Hayat ve ESER'in özel çocukları gezi sırasında Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu da makamında ziyaret etti. Özel çocuklar, ziyarette el emekleri ile yaptıkları ürünlerden Karaoğlu'na hediye etti. 
Münir Karaloğlu, Eyüp Belediyesi'nin Şeker Hayat ve ESER projeleri hakkında bilgi aldı. Çocuklarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Karaloğlu, çocukların ziyaretinden memnun kaldığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir