TRABZONSPOR’UN HER ZAMAN BİR HEDEFİ VARDIR

TRABZONSPOR’UN HER ZAMAN BİR HEDEFİ VARDIR
"50. yılda şampiyonluk..." parolasıyla yola çıkılmasına rağmen 6 haftalık performans nedeniyle keyfi kaçan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın, İstanbul'da yapılan toplantıda teknik direktör Ersun Yanal'dan geniş kapsamlı bir rapor aldığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adama emeklerinin karşılığını sahada görmek istediklerini söyleyen Usta'nın, "Bu böyle gitmeyecek. Tablo tersine dönecek" yanıtını aldığı belirtildi. 
Geçtiğimiz sezon yaşanan olumsuzluklardan takımın ve kulübün yeni yeni sıyrılmaya başladığını da söyleyen Ersun Yanal'ın, "Bu olumsuzlukları kulüp bünyesindeki herkes yaşadı. Ancak Trabzonspor oyuncu kadrosunun gerçek kalitesi ve sahaya yansıtmak istediğimiz oyun felsefesi şu ana kadar olan görüntü ile bağdaşmıyor. Milli aradan sonra güzel günlere hep birlikte adım atacağız" dediği ifade edildi. 
TRABZONSPOR’UN HER ZAMAN BİR HEDEFİ VARDIR
Ersun Yanal'ın bu tespitlerinin ardından Başkan Muharrem Usta'nın da tecrübeli teknik adama güvenlerinin tam olduğunu söylediği öğrenildi. Futbolcu, teknik kadro ve yönetim olarak birbirlerine bağlı bir ekip olduklarını da söyleyen Usta'nın, "Bu takımı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bu yönde sana olan güvenimiz de tamdır" dediği belirtildi. 
Öte yandan Ersun Yanal'ın, gol sorununu çözmek için taktiksel değişikliğe gitmeyi düşündüğü ifade edildi. 4-2-3-1'i ağırlıklı olarak deneyen tecrübeli teknik adamın, 4-3-3 sistemine geçerek hücum hattını kalabalık tutmaya çalışacağı ifade edildi. Yanal'ın son haftalarda yedek bıraktığı Castillo ile birlikte Yusuf Erdoğan'ı da tekrar 11'de görevlendirmeyi planladığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir