Göksal Serdar

Göksal Serdar

İLGEZDİ’Yİ AKLAMA YALANI

İLGEZDİ’Yİ AKLAMA YALANI

İnternethaber.com yazarı Süleyman Özışık ve sonsayfa.com'dan Baki Özışık... Dar alanda kısa paslaşmalarla, hemen hemen aynı günlerde köşelerinde kocaman bir Battal İlgezdi’yi aklama yalanına imza attılar. Kuyrukla yalan derler ya işte o cinsten bir kocaman yalan. Bilgi eksikliğinden ya da dezenformasyondan değil, kasıtlı olarak okuyucularını kandırdılar. İdeolojik olarak hiç hoşlanmadıkları Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin sıfır puanla sınıfta kaldığı 15 Temmuz darbe gecesindeki demokrasi sınavından on puan aldığını övgü dolu sözlerle okuyucularına yutturmaya çalışan Özışık kardeşlerin kalemi meğer ne kadar kıvrak, ne kadar vicdanlı ve ne kadar da objektifmiş! 
Darbe gecesi ve sonrasında günlerce ortalıkta gözükmeyen Battal İlgezdi'yi allayıp pullayıp 15 Temmuz gecesinin gizli kahramanı olarak lanse etmek için iki kardeş methiye yarışına girmişler resmen! Nedeni ya da varsa eğer bedelini bilemem... Bildiğim tek şey; bu kocaman yalanlarına kaynak gösterdikleri AK Parti Ataşehir ilçe yönetiminin kendilerine inanılmaz tepkili olduğu.
Özışık kardeşler ağız birliği etmişçesine Battal İlgezdi'nin darbe gecesinin ilk saatlerinde hemen Ataşehir Emniyet Müdürü'nü aradığını ve belediyenin hafriyat kamyonlarının ve iş makinelerinin polisin hizmetinde olduğunu kendisine ilettiğini iddia ediyorlar. Battal İlgezdi’nin Ataşehir Emniyet Müdürü'nü aradığı doğrudur... Sadece olayın aslının ne olduğunu, askerlerin neden sokakta olduklarını sormak için aramış. Olay bundan ibaret. Darbe gecesi ne Battal İlgezdi'yi ne de Ataşehir Belediye'sinin bir tek hafriyat ya da iş makinesini sokaklarda gören yok. Hatta İlgezdi'yi günlerce ortalıkta gören yok. 
Meğer Battal İlgezdi darbe gecesi anında AK Parti Ataşehir ilçe teşkilatıyla da temas kurup, "Darbeye karşı biriz, beraberiz" demiş. İşte size kocaman bir Battail İlgezdi’yi aklama yalanı daha... Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ile görüştüm... Ataşehir Belediye Başkanı'nın değil 15 Temmuz gecesi, sonrasında bile ne kendisini ne de yönetimden diğer başka bir kişiyi aramadığını söylüyor. Bu yalanlarından dolayı Özışık kardeşlere ve Ataşehir Belediye Başkanı'na çok sert tepki gösteren Yağcı, "Söz konusu iki köşe yazısını da okudum. Açıkçası Ataşehir Belediye Başkanı'ndan yalanlama ya da bir tekzip bekledim. Şu ana kadar böyle bir şey olmadığı için çok net söylüyorum ki; Türkiye'nin uçurumun kenarından döndüğü bu hain kalkışmayı siyasi rant ya da başka kişisel amaçlar için kullanmak en hafif tabiriyle çok büyük bir ahlaksızlıktır" dedi. 
Battal İlgezdi darbeyi kınamak için olağanüstü toplanan Ataşehir Belediye Meclisi toplantısına bile katılamıştır. Darbenin başarısız olduğundan emin olana kadar sosyal medyadan bu hain kalkışmayı açıkça kınayan bir mesaj yayınlamamıştır. Tatilini yarıda kesip bu zor günlerde inisiyatif alma zahmetinde bile bulunmamıştır. Neresinden bakarsanız bakın Battal İlgezdi 15 Temmuz sınavında sınıfta kalmıştır. Hem de sıfır puan alarak... Özışık kardeşlerin vicdanlı, objektif ve övgü dolu yazıları bu gerçeği değiştiremez. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Göksal Serdar Arşivi