DR. ALTINOK ÖZ, İLK KEZ OTURUMA KATILDI

DR. ALTINOK ÖZ, İLK KEZ OTURUMA KATILDI
Kartal Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleştirdi. oturuma seçildiği günden bu güne kadarki oturumlara hiç katılmayan Dr. Altınok Öz, Nisan ayı oturumuna ilk kez katıldı.

Kartal Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen oturuma seçildiği günden bu güne kadarki oturumlara hiç katılmayan Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Nisan ayı oturumuna ilk kez katıldı.
2015 yılı denetim komisyonu raporu gündemi ile toplanan Mecliste Ak Parti Grubunun yaptığı eleştiriler damgasını vurdu. Yapılan eleştirilere CHP. Grubu adına söz alan Meclis üyeleri yapılan eleştirilere elle tutulacak hiçbir cevap veremediler.
AK PARTİ GRUBU MECLİS SALONUNU TERK ETTİ
Ak Parti  Grubunun yaptığı eleştirilere cevap vermek üzere söz alan Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz kürsüye geldiğinde, Ak Parti Grubu Başkan vekili Temel Yaz yerinden kalkarak Meclis Başkan vekili Ali Ekber Şahin ve Meclise hitaben “ Sayın Başkan bizler Ak Parti Grubu olarak Meclisin iradesine saygısı olmayan ve önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de hiçbir oturuma katılmayarak Meclis iradesini ve Meclis üyelerini yok sayan tavırlarından ötürü bizler de kendisini dinlemiyor Meclisi terk ediyoruz” dedi. Meclis Başkan vekili Ali Ekber Şahin’in Ak Parti Grubu Başkan vekili Temel Yaz’ı ikna etme çabaları hiçbir sonuç vermedi ve Ak Parti Grubu Meclis salonunu terk etti.
BAYRAM YÖNDEM MECLİSE DAMGASINI VURDU.
Ak Partili Grubun Meclisi terk etmesi üzerine Meclis oturumunu izlemeye gelen Ak Partili izleyiciler de Meclis salonu dinleyici locasından ayrıldı.
Meclis sonunda Denetim raporu oylanması sırasında Meclise son dakikada giren Ak Partili Meclis Üyesi Bayram Yöndem yapılan oylamanın kayıtlara oy birliği ile değil de oy çokluğu ile geçmesini sağlayan ret oyunu kullandı.
TEPKİ BAŞKAN ÖZ’ÜN KONUŞMASINA DA YANSIDI
Ak Parti Grubunu Meclis salonunu terk etmesi üzerine konuşmasına devam eden Başkan Altınok Öz yaklaşık iki saate yakın yaptığı konuşmasında heyecan ve performans düşüklüğüne neden oldu. Dr.Altınok Öz’de Ak Parti Grubu tarafından yapılan eleştirilere gözle görülür bir cevap verememesi Ak Partili Meclis Üyelerinin salonu terk etmesi etkili oldu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir