ŞENOL GÜNEŞ YUVAYAMI DÖNÜYOR?

ŞENOL GÜNEŞ YUVAYAMI DÖNÜYOR?
Altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu’nun görevi bırakmasının ardından Hami Mandıralı’yı geçici süreliğine takımın başına getiren Trabzonspor yönetimi, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu’nun görevi bırakmasının ardından Hami Mandıralı’yı geçici süreliğine takımın başına getiren Trabzonspor yönetimi, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.
Başkan Muharrem Usta’nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu listenin başında yer alırken, Felix Magath, Armin Veh, Walter Mazzarri gibi isimlerle temasa geçen Bordo- Mavililer, Braga’yı çalıştıran Paulo Fonseca için de nabız yoklamıştı.
ŞENOL GÜNEŞ'E TEKLİF YAPILABİLİR
Her türlü ihtimale karşı B planı da hazırlayan Trabzonspor yönetimi, yerli teknik adamları da gündeminde tutuyor. Bordo-Mavili kurmayların, Avni Aker’deki Beşiktaş maçında plaket verdikleri Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş’e, Siyah-Beyazlılar’la sorun yaşaması halinde teklif götüreceği öğrenildi.
Teknik direktör konusunda oldukça titiz davranan Trabzonspor yönetiminin, şimdi de gündemine son olarak Roma’yı çalıştıran Rudi Garcia’yı aldığı öğrenildi.
Lille, Le Mans, Dijon ve Saint-Etienne gibi takımlarda görev yapan ve şu an boşta olan 52 yaşındaki teknik adamla temasa geçen Bordo-Mavililer’in, ligin bitimiyle birlikte teknik adam tercihiyle ilgili son kararını vereceği belirtildi.
Trabzon’un gündemine aldığı Rudi Garcia’nın gelecek sezon İtalyan devi Milan’ı çalıştıracağı iddia edildi.
Çizme basınında yer alan haberlerde; Milan’ın yanı sıra Lyon, Valencia ve Marsilya’nın da tecrübeli teknik adamla ilgilendiği ileri sürüldü. 
LILLE'DE TARİH YAZDI
Trabzon’un teknik direktör olarak düşündüğü Rudi Garcia, futbolcu olarak da forma giydiği Lille’de elde ettiği başarılarla adını dünyaya duyurdu.
2010-11’de Fransız ekibini hem ligde hem de kupada şampiyon yapan 52 yaşındaki hoca, ardından İtalyan devi Roma’ya gitmişti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir