Başkan Ahmet Cin 5 yılla 404 proje sığdırdı!

Başkan Ahmet Cin 5 yılla 404 proje sığdırdı!
Pendik'te yaptığı büyük yatırımlarla 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olarak ismi açıklanan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 2019'dan bu yana 5 yıllık süreçte hayata geçirilen çok sayıda proje ile İstanbul'un gözde ilçelerinden biri haline geldi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Esnaf Buluşmaları" Programları kapsamında Pendikli kadın kuaförleriyle bir araya geldi. Başkan Ahmet Cin, programda Pendik'te gerçekleştirilen projeler ve yatırımları kadın kuaförü esnafına anlattı. Başkan Ahmet Cin yaptığı konuşmada "5 yıllık süre zarfında yapmış olduğumuz projeler ve yatırımlarla İstanbul'da en fazla yatırım yapan belediyelerdeniz. Şimdiye kadar 404 projemizi hayata geçirdik. Devam eden işlerimiz var. Şimdi yeni dönemle ilgili çalışmalarımıza başladık. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Sayın Murat Kurum ile Pendik hususunda görüşmelerimiz oldu. Şimdi yeni işler zamanı." ifadelerinde bulundu. 
PENDİK SINIRINDAN GİRİNCE FARK GÖRÜLÜYOR
31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olarak ismi açıklanan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ulaşım anlamında merkez bir ilçeye sahibiz. Havayolu, raylı sistem, deniz yolu gibi aksların olduğu bir ilçemiz var. Toplamda 53.1 kilometrelik yeni yollar yaptık. Sadece yol değil tabi ki etraflarında oturma alanlarının yürüyüş yollarını da birlikte yaptık. Pendik ilçemizin ulaşım sorununu büyük ölçüde çözdük. Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken işler vardı ancak bir çalışma göremedik. İnşallah yeni dönemde Büyükşehir’i alırsak Murat Bey ile görüştük ve taahhütlerimiz aldık. İnşallah yeni dönemde ulaşım açısından tüm sorunlarımızı çözmüş olacağız.
YENİ DÖNEM MÜJDELERİ
Pendik’te yapmak istediğimiz projeleriniz neredeyse hazır durumda.  Alt yapı ve üst yapı konusunda belirli bir noktaya geldik ancak daha yapacak çok işimiz var. Özellikle Yenişehir bölgesine kültür merkezi yapılmasıyla ilgili ciddi bir talep var. Kentsel dönüşüm ile ilgili hem Bakanlığımız hem de Büyükşehir belediyemiz ile ortak projelerimiz olacak. Pendik Devlet hastanemizle ilgili Sağlık Bakanlığımız ile birlikte ortak çalışmalar yapacağız. Seçim Beyannamemizde 134 projemiz vardı ama şu ana kadar 514 projemizi gerçekleştirmiş durumdayız. Devam eden 68 projelerimiz de devam etmekte. İnşallah yapmak istediğimiz 123 projemiz daha var. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ile görüştükten sonra daha da netleşeceğine inanıyoruz. 
“BİZ HALKIMIZ İLE SÜREKLİ TEMAS HALİNDEYİZ”
 Biz halkımız ile sürekli temas halindeyiz. Pendik’te 4006 adet sokak ve cadde, 343 bin adet bağımsız bölüm ve 36 tane mahallemiz var. Şu ana kadar tüm mahallelerimizde ikişer defa esnaflarımızı ziyaret ettik. Gençlerle olan muhabbetimiz yaşlılarımızla olan sohbetimiz de sürekli devam etmektedir. Tabii ki ölçüm yapıp kendimizi tartıyoruz. 2019 yılında yüzde 54.7 oy almıştık inşallah 31 Mart’ta hedefimiz yüzde 60 oranında oy alarak hem Büyükşehir’i kazanmayı hem de Pendik ilçemizde yeni bir rekor kırarak seçimi alacağımıza inancımız tamdır. Pendik halkına inanıyor ve güveniyorum.  

 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir