YENİ PROJELER HAZIR

YENİ PROJELER HAZIR
Pendik Kent Konseyi Başkanı Ayşenur Türkay, yeni dönemde Pendik Okuyor projesi kapsamında ‘Rap Yarışması’, kentlilik bilincinin yaygınlaştırılmasına yönelik programlar yapacaklarını söyledi.

Pendik Kent Konseyi Başkanı Ayşenur Türkay, yeni dönemde Pendik Okuyor  projesi  kapsamında ‘Rap Yarışması’, kentlilik bilincinin yaygınlaştırılmasına yönelik ‘Şehir Atölyesi’, okul ve hastane önlerinde sigara içilmemesine yönelik programlar yapacaklarını söyledi.
2016 yılının ilk olağan genel kurul toplantısında konuşan Pendik Kent Konseyi Başkanı Ayşenur Türkay,  engelliler, çocuklar ve yaşlılar meclisinin faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Gerçekleştirilecek projeler konusunda da bilgi veren Ayşenur Türkay,  “Pendik Okuyor”  kapsamında “Rap Yarışması” düzenleneceğini söyledi.  Türkay; yeni dönemde kentlilik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla  Şehir Atölyesi projeleri bulunduğunu belirterek, ayrıca okul ve hastane önlerinde sigara içilmemesine yönelik  etkinlikler de yapılacağını sözlerine ekledi.
Başkan Şahin: “Türkiye’nin en aktif Kent Konseyi Pendik’te”
Öte yandan toplantıya katılan Belediye Başkanı Kenan Şahin de Pendik Kent Konseyi’nin Türkiye’nin en aktif kent konseyi olduğunu ifade ederek; “Belediye olarak Kent Konseyi’ne desteğimiz en üst düzeyde devam edecek” dedi.
Eski Pendikliler bu programda buluşuyor
Kent Konseyi’nin yeni dönemde gerçekleştirdiği programlar arasında ‘Bizim Zamanımızda Pendik’ adlı etkinlik de yer alıyor. Moderatörlüğünü Nezihi Işıkçı’nın yaptığı programa her hafta eski Pendikliler katılarak kentin geçmiş dönem sosyal, kültürel ve fiziki durumu hakkında bilgi veriyor. Fotoğraflarla desteklenen programın bir sonraki bölümü 23 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00’de Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde yapılacak.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir