YAZIK OLDU KAYNARCASPOR’A

YAZIK OLDU KAYNARCASPOR’A
Süper Amatör Ligi ilk maçında deplasmanda Yıldırımbosnaspor ile karşılaşan Kaynarcaspor oynadığı futbol ile göz doldurdu.

2014-2015 sezonuna Bal Ligi’ne çıkma hedefi ile başlayan Kaynarcaspor Bayrampaşa Belediye Stadında Yıldırımbosnaspor ile sezonun ilk maçına çıkan Kaynarcaspor Yıldırımbosna deplasmanında oynadığı futbol ile taraflı ve tarafsız herkesin beğenisini kazandı.
Karşılaşmanın başlama vuruşuyla beraber rakip alanda üstünlük kurarak oyunu domine etti. Özellikle Ergün’ün etkili oyunu ile rakip stoperleri ileriye çıkartmayarak takımının rahat oynamasını sağladı.
Maçtan dakikalar: 
Kaynarcaspor ilk atağını dakikalar 4’ü gösterirken Erhan ile serbest vuruştan yakalamış olduğu yüzde yüz gol pozisyonunu değerlendiremedi. Mavi beyazlı takım dakikalar 8’i gösterdiğinde Emre’nin kullanmış olduğu kornere harika yükselen Erdoğan net bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi(0-1) 11. dakikada nadir gelişen Yıldırımbosna ataklarında Cüneyt’in ceza sahası dışından vurduğu sert şut az fark ile dışarıya çıktı.23.dakikada kazanılan serbest vuruşun başına Emre geçti. Güzel bir orta açarak topu Ergün ile buluşturdu fakat Ergün’ün kafa vuruşu direğin hemen üstünden auta gitti.39. dakikada Yıldırımbosna savunmasını 2’ye 1 yakalayan Kaynarcaspor pozisyonunda Ergün pasını Emre’ye çıkardı fakat Emre’nin vuruşu etkisiz kaldı. İlk yarının sonlarına doğru Yıldırımbosnalı oyuncu Özkan’ın gelişine vurmuş olduğu şut kaleci Osman’ın büyük hatasından dolayı gol oldu ve karşılaşmanın ilk yarısı eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya da etkili başlayan Kaynarcaspor ardı kesilmeyen atakların meyvesini 70.dk da aldı. Yıldırımbosna ceza sahası içinde gerçekleşen karmaşada Ergün sert vuruşla topu 90 diye tabir edilen yere gönderdi. Golden sonrada ataklarını sürdüren Kaynarcaspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Dakikalar 90 gösterdiğinde Yıldırımbosnaspor Harun’un ayağından bulduğu gol ile eşitliği yakaladı ve böylelikle Kaynarcaspor son dakikada yediği gol ile galibiyeti kaçırmış oldu. Böylece karşılaşma Yıldırımbosna-2 Kaynarcaspor-2 olarak sona erdi.

STAD BAYRAMPAŞA BELEDİYE STADI

YILDIRIM BOSNA

1:Cengiz**2:Gökhan*3:Özden**4:Bahadır*

5:Cem*6:Sezgin**7:Cüneyt***8:Özkan**

9:Harun***10:Suat**11:Onur**

YEDEKLER

12:Mirsel 13:Hüseyin

14:Hüseyin15:Üzeyir 16:Oğuz

KAYNARCASPOR               

1:Osman**2:Serkan***3:Gökhan**

4:Mehmet**5:Sinan**6:Soner***

7:Erkan**8:Anıl***9:Erdoğan**

10:Emre**11:Ergün****

YEDEKLER

12:Yusuf 13:Erhan

14:Sezgin 15:Furkan

16:Gürkan 17:Tuncay

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir