‘TEKMELEDİLER, ÖLDÜ DİYE BIRAKTILAR’

‘TEKMELEDİLER, ÖLDÜ DİYE BIRAKTILAR’
2014-2015 Süper Amatör Liginin ilk haftasında oynanan Yıldırımbosna-Kaynarcaspor karşılaşmasında maç esnasında ve maç sonunda hem tribünde hem de saha içindi çirkin olaylar yaşandı.

2014-2015 Süper Amatör Liginin ilk haftasında oynanan Yıldırımbosna-Kaynarcaspor karşılaşmasında maç esnasında ve maç sonunda hem tribünde hem de saha içindi çirkin olaylar yaşandı. Taraftarların ve bazı yöneticilerin maça içkili halde gelmesiyle beraber gergin anlar yaşandı. Taraftarların sahaya attığı içki şişelerine maruz kalan Kaynarcaspor oyuncuları aynı zamanda taraftarların çirkin tezahüratlarına da maruz kaldı. Karşılaşmanın son düdüğüyle beraber sahaya giren Yıldırımbosna taraftarları Kaynarcaspor oyuncularını sahanın içerisinde darp ederek bazı futbolcuların hastanelik olmasına sebep verdi .

Öldü diye saha içerisinde bırakılan Kaynarcaspor’un solbeki Gökhan Döven özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı .Emniyet gücünün ve sağlık personellerinin maçta olmaması ise dikkat çekiciydi. Futbolcular soyunma odalarına kaçarak canlarını zor kurtardılar. Kendini bilmez taraftarlar bu yaptıklarıyla da durmadılar. Saha dışında yer alan takım otobüsünün camlarını ve sileceklerini kırarak Kaynarcaspor takım otobüsüne de büyük zarar verdiler .Emniyet güçlerinin gelmesiyle beraber dağılan Yıldırımbosna taraflarından sonra Kaynarcaspor takımı oyuncuları ancak dışarıya çıkabildi. Emniyet güçlerinin tuttuğu tutanak ile beraber futbolculardan bazıları hastaneye kaldırıldı. Öldü diye bırakılan Gökhan Döven hastaneye zor yetiştirildi Ve hastanede müsaide altında tedavisine devam ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir