ÜLKEMİZDE VE İLÇEMİZDE HUZUR BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR

ÜLKEMİZDE VE İLÇEMİZDE HUZUR BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR
Sultanbeyli'de yaşanan üzücü olaylarla ilgili İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıya katılanlar ilçe sakinlerine sağduyu çağrısı yaptı.

Sultanbeyli'de yaşanan üzücü olaylarla ilgili İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıya katılanlar ilçe sakinlerine sağduyu çağrısı yaptı.
Türkiye'nin bazı illerinde ve Sultanbeyli'de yaşanan olayların ardından İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe önderliğinde toplantı düzenlendi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'in de hazır bulunduğu toplantıya Sultanbeyli'den sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Erduğan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, CHP İlçe Başkanı Muharrem Konuk, MHP İlçe Başkanı Saffet Peker, HDP İlçe Başkanı Burhan Taşdemir, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, BBP İlçe Başkanı Yusuf Işık, Esnaf Odası Başkanı Ömer Erdoğan, İşadamları Derneği Başkanı Sami Kaba, Genç İşadamları Derneği Başkanı Murat Özdemir ve  Kızılay temsilcileri katıldı. Toplantıda sağduyu çağrısı yapıldı.
İlçede gerçekleşen olayların Türkiye'nin kardeşliğine darbe vurmak amacını taşıdığını kaydeden İbrahim Özefe olayların Sultanbeyli'ye verdiği zararlar hakkında toplantıya katılanlara bilgiler verdi. Sultanbeyli’nin huzuru için herkesin çaba göstermesi gerektiğini kaydeden Kaymakam Özefe, “Sultanbeyli hepimizin ortak paydası olmalı. İlçemizde 81 ilimizden vatandaşımız huzurlu şekilde yaşıyor” dedi. Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu hatırlatan Özefe, “Ülkemiz bir hukuk devletidir. Türkiye güçlü bir devlettir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de vatandaşlarımızın tedirgin olmasını gerektirecek bir durum yok. Sultanbeyli’de her şey şuanda normal seyrinde devam ediyor. İlçe sakinlerini sağduyulu olmaya davet ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'de toplantıda Sultanbeylilileri sağduyulu olmaları konusunda uyarırken, "Ülkemizde ve ilçemizde huzur bozmaya çalışıyorlar. Buna fırsat vermemeliyiz. Herkesi sorumlu davranmaya davet ediyorum. Birliğimizi bozmaya çalışanlara pirim vermeyelim ve hiçbir zaman sağduyumuzu kaybetmeyelim. Devletimiz güçlüdür, devletimize güvenelim" dedi. Toplantıya katılan ilçe başkanları ve STK temsilcileri de ilçede yaşayan tüm Sultanbeylilileri sağduyuya davet etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir