5 PROJE TÜRK DÜNYASINA TANITILDI

5 PROJE TÜRK DÜNYASINA TANITILDI
Kırgız Cumhuriyeti’nin başkenti Bişkek kentinde gerçekleştirilen “6.Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı”na katılan Pendik Belediyesi,

Kırgız Cumhuriyeti’nin başkenti Bişkek kentinde gerçekleştirilen “6.Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı”na katılan Pendik Belediyesi, ilçede hayata geçirilen 5 projeyi sergileyerek Türk dünyasına tanıttı.  
Yeni projeler, yerel yönetimler, Türk kültürü, yükselen cumhuriyetler ile mühendislik, mimarlık ve şehircilik standartları konularında birçok oturumun yapıldığı kurultayda TDBB, “Kimlikli ve Kişilikli Şehirler Sergisi” ve “Türk Dünyasında Yerel Yönetimler” konulu bir oturum gerçekleştirdi. Sergi kapsamında Pendik Belediyesi, sosyal kültürel alanda “Tenzile Erdoğan Sevgi Evi ve Kız Yetiştirme Yurdu”, “Pendik E-Kalkınma Platformunun Geliştirilmesi ve Mobil Belediyecilik Uygulamaları” ile “Dolayoba Spor Kompleksi – Aktifim Toplumun İçindeyim: Engelli Çocuk ve Gençler İçin Fiziksel Aktivite Merkezi” projelerini tanıttı. Ekonomik kalkınma alanında ise ” Yatırımlar Kenti Pendik-Teknopark” ve  “KİŞGEM- Pendik Kadın Girişimci İş Geliştirme Merkezi”  projeleri fotoğraflarla yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir