TÜRKİYE ŞAMPİYONU PENDİK U19 TAKIMINA ÖDÜL

TÜRKİYE ŞAMPİYONU PENDİK U19 TAKIMINA ÖDÜL
Sakaryaspor U19 takımını 1-0 yenerek Türkiye Şampiyonu olan Pendikspor U19 Takımının şampiyonluk ödüllerini Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin verdi.

Türkiye Şampiyonu olan Pendikspor U19 Takımı Pendik Belediyesi tarafından ödüllendirildi.  Geçen yıl da final oynayan takım, bu yıl kazandığı şampiyonlukla kupayı Pendik’e getirirken,   Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından takdim edilen 25 bin liralık hediye çekinin de sahibi oldu.
Sakaryaspor U19 takımını  1-0 yenerek Türkiye Şampiyonu olan Pendikspor  U19 Takımının şampiyonluk ödüllerini Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin verdi. Grubunu 52 puanla lider olarak tamamlayıp Türkiye Şampiyonluğu’nu elde eden genç futbolcular,  zafer kupasını, Pendikspor'un Pazarspor'u 6-0 mağlup ettiği maçta Pendik Stadı’nda kaldırdı. Futbolcular sevinçlerini Pendiksporlu taraftarlarla paylaşırken, Kulüp Başkanı Sami Bayram’ın da katıldığı törende  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından  takdim edilen hediye çekiyle  çifte mutluluk yaşadı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir