LİSELERARASI FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

LİSELERARASI FUTSAL TURNUVASI  BAŞLADI
Pendik Belediyesi tarafından artık geleneksel hale getirilen ‘Pendik Gençlik Günleri’, birbirinden güzel organizasyonlar ile gençlere heyecanı ve eğlenceyi bir arada sunmaya devam ediyor.

Bu yıl 7.’si  düzenlenen ‘Pendik Gençlik Günleri’,  liselerarası futsal (salon futbolu) turnuvası ile başladı.   İlk defa öğrencileri ata sporumuz okçulukta da yarıştıracak olan organizasyon, masa tenisi ve bilek güreşinin de yer aldığı müsabakalarla bir ay sürecek.
Pendik Belediyesi tarafından artık geleneksel hale getirilen  ‘Pendik Gençlik Günleri’,  birbirinden güzel organizasyonlar ile gençlere heyecanı ve eğlenceyi bir arada sunmaya devam ediyor.   Bu yıl okçuluk sporunun da  eklenmesiyle öğrenciler 4 ayrı branşta yarışacak.  Bir ay  boyunca rekabet heyecanı yaşatacak Gençlik Günleri  müsabakaları,  Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda liselerarası salon futbol turnuvası ı ile başladı.  
Futsal da bu yıl büyük çekişme var
16 lisenin katıldığı turnuvada ilk maçlar sona ererken, profesyonel oyuncuları aratmayan öğrenciler birbirinden teknik hareketler ve gollerle futsal turnuvasına heyecan kattı.  4 grupta süren futsal turnuvasında ilk maçlar sonunda puan ve averaj farkıyla grup liderleri şimdilik şöyle: A Grubu - Alpaslan Anadolu Lisesi , B Grubu - Pendik İTO Mesleki ve Ticaret Anadolu Lisesi, C Grubu – Halil Kaya Gedik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , D Grubu – Kurtköy Anadolu Lisesi oldu.
Pendik Gençlik Günleri takvimi şöyle:
02-24 Mayıs Futsal, 17 Mayıs Bilek Güreşi, 18 Mayıs Okçuluk,  20-21-22 Mayıs Masa Tenisi Turnuvası.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir