TÜM FUTBOLCULAR TRABZON’A ÇAĞRILDI

TÜM FUTBOLCULAR TRABZON’A ÇAĞRILDI
Trabzonspor'un 17 günlük Avusturya kampı, bu sabah erken saatlerde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanla sona erdi.Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetimindeki antrenmanda futbolcular, rejenerasyon antrenmanı yaptı.

Trabzonspor'un 17 günlük Avusturya kampı, bu sabah erken saatlerde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanla sona erdi.Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetimindeki antrenmanda futbolcular, rejenerasyon antrenmanı yaptı. Sakatlığı bulunan Kadir Keleş ise antrenmanda takımdan ayrı olarak koştu. Trabzonspor bugün saat 17.00'da Avusturya'nın Salzburg kentinden özel uçakla Trabzon'a hareket edecek. 
TÜM FUTBOLCULAR TRABZON’A ÇAĞRILDI 
Öte yandan Trabzonspor kulübünden kampı takip eden basın mensuplarına iletilen mesajda, kampta bulunan tüm futbolcuların 6 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de Trabzon’da yapılacak olan antrenmanda yer alacakları belirtildi, ''Hocamız kadrodaki oyuncular arasından kimin gideceğine henüz karar vermemiştir. Buradaki kadronun tamamına, Çarşamba günü 18.00’da Trabzon’da olma talimatı verilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir