Miktat Ertem

Miktat Ertem

Suçumuza bakın hele !

Suçumuza bakın hele !

KADEM Başkanı Saliha Okur GÜMRÜKÇÜOĞLU'nun bizi Savcılığa şikâyet ettiği ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Av.Özlem ZENGİN'nin de şikâyetten dolayı teşekkür ettiği dilekçesinde,
" Halkı Kin ve Düşmanlığa sevk ettiğimizi, Tahrik veya Aşağılama Suçu " işlediğimizi iddia etmiş ve hakkımızda bir hukuk süreci başlatmış.
Yahu biz Halka değil 6284 savunucusu KADEM'cilere haykırdık kardeşim. 
KADEM Halkmıdır ki, Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmiş olalım ?
Aksine siz misyonu belli bir Dernek, 
BİZ İSE HALKIZ !
Halktan o kadar uzak ve o kadar kopuksunuz ki... 
Müslüman mahallesinde Salyangoz satmaya kalkan AB ve Siyonistleri destekleyeceksiniz, yumurtayı kafanıza yiyince de Hukuk, Hukuk diye zılgıtı patlatacaksınız.
Yok öyle yağma, O devir bitti, BU VATAN BİZİM.
Ne diyor Adalet Bakanı Sayın Bekir BOZDAĞ'
İstanbul Sözleşmesini fesh etmiş olabiliriz ama merak etmeyin, kanunu 6284 halâ yürürlüktedir ve biz onu daha da güçlendireceğiz diyor.
Başka bir AKP Genel Başkan Yardımcısı olan Sayın Mehmet ÖZHASEKİ ne diyor ?
Madem ki Eşcinselleri de Cenab-ı Hak yarattı ( Haşa ), onların da başımızın üzerinde yerleri var, onların da haklarını koruyacağız diyor.
Başka bir AKP üst düzey yöneticisi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, Eski Aile Bakanımız Sayın Fatma ŞAHİN ne diyor, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonlarını Ülkemizin tüm Belediyelerinde yaygınlaştıracağız diyor.
Demekki ne imiş, İstanbul Sözleşmesinin fesh edildiği açıklamaları aslında koca bir yalanmış. Öyle gösterilse bile aslında Sözleşme 6284 ve 6251 ile halâ canlıdır, aileyi, neslimizi ve Milletimizi perişan etmeye devam ediyor, aile parçalanıyorken LGBTİ daha da legalleşiyor değil mi ?
Kendi ağızlarıyla itiraf ediyorlar.
İstanbul Sözleşmesi artığı 6284 yasalarıyla :
- 2 milyon insan ailesinden koparılıp Evinden Uzaklaştırıldı,
- 2 milyon Nafaka Mağduru oluştu.
Tedbir Nafakası, Süresiz Nafaka, Nafaka Hapsi denildiği için insanlar birbirlerine düşman oldular.
- 10 Bin koca, 16 - 17 yaşında genç bir hanımla evlendi diye, tacizci, tecavüzcü sayılıp çoluk çocuğundan ayırılarak tecavüzcülerin koğuşuna hapse atıldı, üstelik 15-20 seneyle yargılanıyorlar,
- 6284 le Kadının beyanı esastır denildi, kadının her söylediğini doğru kabul edildi, sonuç milyonlarca iftira mağduru oluştu.
Aile bütünlüğü ve sosyal barış bozuldu.
- 6284'le beraber 10 senede 2 milyon 254 bin çift boşandı. Boşanmalar artıyorken evliliklerin ciddi oranda azalmasına sebep olundu.
- Tek taraflı Velâyet, Çocuk Haczi ve Adaletsiz Mal Paylaşımı ile insanlar birbirleriyle çatıştı.
SONUÇ :
Tüm bu olaylara sebep olan 6284'ü hararetle savunup uygulanmasına destek olacaksın, olan biteni görmezden gelip aksine yaşananları savunacaksın, buna karşı çıkanları düşman ilân edip mahkemelere vereceksin,
SONRA DA BEN HALKTAN YANA, ADALETTEN YANA MÜCADELE VERİYORUM DIYECEKSİN,
ÖYLE Mİ ?
GERÇEKTEN SORUYORUM, BUNA SİZ BİLE İNANMIYORSUNUZ ASLINDA DEĞİL Mİ ?
DÜZENSİZLİĞİN İÇERİSİNDE BİR DÜZEN KURMUŞSUNUZ VE ÖYLE KALMAYA DEVAM ETSİN İSTİYORSUNUZ.
Aziz Halkımızın tek bir kurtuluşu vardır, 
o da Yeniden Refah Partisi Lideri Dr.Fatih ERBAKAN'dır. Bunun için çalışıp, bunun için mücadele veriyoruz. Kartondan devasa kuleler bizleri korkutamaz. Tek bir galip vardır, O da Hz.Allah'tır. Bizler de bu imtihanda bize lütfedilen bu görevlere şükrediyoruz. Allah CC.'den başka kimseden bir korkumuz yoktur.
Çalışacağız ve bu imtihanı biz kazanacağız. Umarım sizler de hatalarınızdan döner, kurtuluşa erenlerden olursunuz. 
Herkese ve her şeye rağmen en kısa zamanda, Ülkemiz, Bölgemiz ve tüm insanlığa kurtuluşu getirmek dileğiyle ve Allah CC'nün izniyle.
Selâm ve Dua ile ...
Mikdat ERTEM
Yeniden Refah Partisi
MKYK Üyesi - Aile ve Sosyal Politikalar.Krl.Bşk

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Miktat Ertem Arşivi