SKANDAL DİZİDEKİ AHLAKSIZLIK 'PES' DEDİRTTİ

SKANDAL DİZİDEKİ AHLAKSIZLIK 'PES' DEDİRTTİ
ABD'li Yahudi medya patronu Murdoch'un sahibi olduğu FOX TV yayınladığı dizilerle toplumun ahlakını bozmaya devam ediyor. Kanalda yayınlanan ve her bölümüyle rezaletin dozunu arttırdı.

Her bölümde yeni rezaletlerin yaşandığı dizinin dünkü bölümü sosyal medyada vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Skandal dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde ekrana gelen sahneler vatandaşları adeta çileden çıkardı.
Toplumun ahlakını adeta dinamitleyen kirli ilişkilerin yaşandığı dizide kadın oyuncuların derin dekolteli kıyafetleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Daha önce RTÜK tarafından birçok kez uyarılan ve gelen tepkiler nedeniyle idari para cezası uygulanan ahlaksız dizi, rezalet yayınlarına her bölümde doz arttırarak devam ediyor. RTÜK'e tepki Son olarak dünkü bölüm sonrası sosyal medyanın gündemine oturan dizi için vatandaşlar RTÜK'ün cezalarının caydırıcı olmadığını söyledi. Yaşanan entrikalar ve ahlaksız sahneleriyle toplum ahlakını dezenformasyona uğratan dizi için vatandaşlar RTÜK'e de tepki gösterdi.

untitled-1t-004.gifuntitled-1tl.gifuntitled-1gg-002.gifuntitled-1yy.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir