“SİYASİ LİDERLER GERGİNLİKTEN MEDET UMUYOR”

“SİYASİ LİDERLER GERGİNLİKTEN MEDET UMUYOR”
Tuzla Saadet Partisi İlçe Başkanlığında düzenlediği Basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

 

Tuzla Saadet Partisi İlçe Başkanlığında düzenlediği Basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen 1.Bölge Milletvekili adayları ülkenin kavga ve kaos ortamından uzaklaşmış bir şekilde seçimlere girmesi gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi Tuzla ilçe Başkanlığı 1. Bölge Milletvekili adaylarıyla birlikte bir basın toplantısı düzenledi. İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya 1. Bölge Milletvekilleri Resul Kılıç, Dilaver Koçer, Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, SKM başkanı Seyfullah Yesir ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

“SİYASİ LİDERLER GERGİNLİKTEN MEDET UMUYOR”

İstanbul 1. Bölge Milletvekili Resul kılıç Toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi " Böyle bir ortamda seçime gitmek insanlarda endişe meydana getiriyor. Ama burada en önemli husus siyasi liderlere düşüyor. Çünkü siyasi liderler kendine oy veren seçmeni kendi tarafında tutabilmek bazı kişileri kazanabilmek için gerginlikten medet umuyor adeta. Bu yanlış bir şey bu memleket bizim, bu memleket hepimizin" dedi.

Siyasetçilerin ’Allah rızası için düşünerek oy verin. Kavgayı, gürültüyü, gerginliği ve düşmanlığı bırakın’ demesi gerektiğini kaydeden Resul Kılıç, Saadet Partisi’nin böyle demeye devam edeceğini ifade etti.

“ORTADOĞU POLİTİKASI BAŞINDAN BERİ YANLIŞ”

Türkiye’deki Suriye’nin durumunu da değerlendiren Kılıç, "Üzülerek söylüyorum ve Ortadoğu politikası başından beri yanlış oldu. Biz Irak müdahalesinde Amerika’ya destek vermemeliydik, biz NATO’nun Libya’ya müdahalesine destek vermemeliydik. Biz Esad’ı içeride bir isyan çıkartarak, indirmeye kalkmamalıydık. Çünkü siz böyle ülkeye bir girişimde bulunursanız o da sizin içinizdeki, ayrılıkçıları aynı şekilde destekleme hakkını kendinde görür” dedi.

“SAADET’İN OLMADIĞI BİR MECLİS, ÇÖZÜM ÜRETMEZ”

Toplantıda kısa bir konuşma yapan İstanbul 1 bölge Milletvekili Dilaver Koçer “Saadet Partisi’nin içinde yer almadığı bir Meclis’in milletin hiçbir derdine deva olmayacağını “Milli Görüş’ün yer almadığı hiçbir Meclis bu ülkenin sorunlarına çare olamaz. Ondan al üç milletvekili,  öbürüne ekle beş milletvekili. Hiçbir şey değişmez. Nitekim değişmemiştir.  Saadet Partisi bir yana, diğerleri bir yana. Bu yüzden diyoruz ki; Eğer kendi ikbalini değil, Memleketin istikbalini düşünen bir Meclis istiyorsan tek çare Saadet Partisi’dir. Hesabın değil hasbiliğin, öfkenin değil, aklıselimin hâkim olduğu bir Meclis istiyorsan tek çare Saadet Partisi’dir. Basiret, feraset ve dirayet sahibi bir Meclis istiyorsan tek çare Saadet Partisi’dir. Gücün değil, yalnız ve yalnız hakkın karşısında eğilen bir Meclis istiyorsan tek çare Saadet Partisi’dir” şeklinde konuştu.

Milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmalıyız. Terör, bu milletin ortak acısıdır. Ortak acılar ortak kararlılığı gerektirir. Üslup ve yaklaşıma her zamankinden daha fazla önem verilmeli, Türkiye bir inatlaşmaya kurban edilmemelidir. İnatlaşma, kamplaşma kimseye fayda sağlamaz. Biz rakamlara sığmayacak kadar büyük bir davanın mensuplarıyız. Kırılanı onarmak, döküleni toplamak, kanayan yaraları sarmak yine bize düşüyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir