SARIYERSPOR-ÜMRANİYESPOR: 0-2

SARIYERSPOR-ÜMRANİYESPOR: 0-2
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Ümraniyespor, Sarıyer'i deplasmanda 2-0 mağlup ederek rakibini de puan olarak altına aldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Ümraniyespor, Sarıyer'i deplasmanda 2-0 mağlup ederek rakibini de puan olarak altına aldı. Bu galibiyetle puanını 18 çıkartan Ümraniyespor zirveye adam adım yaklaşıyor.
KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Karşılaşmaya kontrollü başlayan Ümraniyespor 10. Dakikada Ziya’nın golü ile öne geçti 0-1. Golün ardından toparlanan Sarıyer topun kontrolünü ele geçirirken daha etkili oynamaya çalışan taraftı. İlk yarının son 20 dakikasında rakip yarı sahada daha çok topla oynamasına karşın golü bulamadı. Ümraniyespor ise rakip kalede tehlikeli pozisyonlar oluştururken atak yönünün sağ tarafında oluşan frikik pozisyonunda karambolde topa son dokunan Tarık, takımının 0-2 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya değişikliklerde başlayan Sarıyer daha ofansif bir görüntü çizerken aradığı golleri bir türlü bulamadı ve maç Ümraniyespor’un  2-0 üstünlüğü ile sona ererken Sarıyer bu sezon ilk defa kendi sahasında mağlup oldu. Karşılaşmayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kapalı tribünden takip etti.
Sarıyer: 0 - Ümraniyespor: 2
Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Hakan Akmısır, Fatih Söyler, Kürşathan Akın
Sarıyer: Atacan, Fırat, Ercüment, Can (Dk. 46 Mustafa Tahir), Berkay, Cihan (Dk. 74 Serdar), Kağan Timurcin, Barış (Dk. 46 Cemre), Sabutay Alper, Hakan, Serkan Çalık
Ümraniyespor: Burak, Ziya, Bahadır (Dk. 81 Eser), İbrahim (Dk. 63 Bulut), İlhan, Erol, Mehmet, Eren (Dk. 73 Yaşar), Samet, Tarık, Oğuz
Goller: Dk. 9 Ziya, Dk. 40 Tarık (Ümraniyespor)
Sarı kartlar: Dk. 53 Sabutay Alper, Dk. 89 Kağan Timurcin (Sarıyer), Dk. 68 Mehmet, Dk. 73 Ziya (Ümraniyespor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir