SERTİFİKALARI BAŞKAN YARDIMCISI PERGEL VERDİ

SERTİFİKALARI BAŞKAN YARDIMCISI PERGEL VERDİ
Pendik Belediyesinin ortaokullarda okuyan öğrenciler için ilk defa düzenlediği Diriliş Yaz Kampı, ikinci haftasında kız öğrencileri ağırladı. 4 grupta toplam 80 öğrenci, bir haftalık kamp sonunda sertifika ve madalyalarını alarak mezun oldu

Pendik Belediyesinin ortaokullarda okuyan öğrenciler için ilk defa düzenlediği Diriliş Yaz Kampı, ikinci haftasında kız öğrencileri ağırladı.  4 grupta toplam 80 öğrenci, bir haftalık kamp sonunda sertifika ve madalyalarını alarak mezun oldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen ve ilk haftasında erkek öğrencilerin katıldığı kampa bu kez  80 kız öğrenci konuk oldu. Basın İlan Kurumu'nun Darıca Bayramoğlu tesislerindeki kampta bir hafta boyunca yüzme,  basketbol, masa tenisi, voleybol, satranç, survivor parkuru ve geleneksel çocuk oyunlarının, müzik ve kitap okuma saatinin keyfini çıkaran çocuklar, değerler eğitimi, adalet, yardımlaşma, yurt sevgisi, milli ve manevi değerler ile sorumluluk bilincini geliştirme dersleri de aldı. Ayrıca Darıca Hayvanat Bahçesi gezisi de düzenlendi.
Sertifikaları Başkan Yardımcısı Pergel verdi
Bir haftalık kamp  sonunda düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel, “Geçen hafta burada delikanlıların mezuniyet töreni vardı. Onların mutluluğu da yüzlerinden okunuyordu. Bu hafta ise kız yavrularımızda  o memnuniyeti görüyorum. Bizim bütün gayemiz burada çocuklarımızı hem sporla iç içe bir hayata teşvik etmek hem de milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek” dedi.
Öğrencileri İlçe Milli Eğitim seçti
18 Temmuz-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen kampta kalacak  toplam 400 öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlendi. Şehit ve gazi çocukları, yetim ve öksüzler, dezavantajlı kesimler ile okullarında başarılı olan öğrencilere öncelik verildi. 

untitled-2yuuuu.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir