PENDİKSPOR YARA ALDI

PENDİKSPOR YARA ALDI
2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Pendikspor 2. yarının ilk maçında sahasında oynadığı Körfez İskenderunspor müsabakasında hiç hesapta olmayan bir beraberlik alarak 2 puan kaybetti.

2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Pendikspor 2. yarının ilk maçında sahasında oynadığı Körfez İskenderunspor müsabakasında hiç hesapta olmayan bir beraberlik alarak 2 puan kaybetti. 
Kırmızı-beyazlılar,2.Lig Beyaz grupta bu sezon Körfez İskenderunspor maçından önce sahasında oynadığı 8 maçın 6’sını kazanmış, iki maçta ise berabere kalmıştı. 
Bugün sahasında oynadığı İskenderunspor müsabakasına mutlak 3 puan parolası ile çıkan Pendikspor karşılaşmanın başlama vuruşu ile oyuna çok kötü bir başlangıç yaptı ilk 45 dakikadaki ev sahibinin takım halinde yokları oynamasıydı. İlk yarı boyunca İskenderunspor oyunu domine eden taraftı. Pendikspor'un en büyük yanlışı, orta sahada çok fazla kümelenmek oldu. Fahri Tatan, Emre Pehlivan, , Umut, Tevfik,  çok iç içe oynadılar. Arif ilerde tek kalınca iyi pres yapan rakip karşısında çok basit top kayıpları yaşadılar. Pendikspor’da hastalık haline gelen ilk yarım saatte gol yeme alışkanlığı bu maçtada boy gösterdi ve karşılaşmanın   21.dk Fatih (Körfez İskenderunspor un golünü atarak takımını 1 farklı öne geçirdi. Pendikspor oyunu genişletilemeyince kanatlar çalışmadı. Bu tabloda hücum girişimleri tamamen kısıtlanırken, takım savunması da arızalar gösterdi. Kalede de iki çok ciddi tehlike atlatıldı. 
Karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişikliğiyle başlayan Pendikspor yeni transferi Berat’ı İskender’in yerine oyuna alarak başladı.İkinci yarıya ilk yarıya oranla daha derli toplu başlayan Pendikspor  karşılaşmanın 67. dakikasında ani geliştirdiği atakta Umut’un ortasına yarım vole ile harika bitiricilik yapan Arif Çoban takımının beraberlik golünü atarak karşılaşmada eşitliği sağladı.Bu dakikadan sonra Pendikspor’un baskısı artsa da aradığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı ve karşılaşmanın sonucu Pendikspor 1 - Körfez İskendurunspor 1 şeklinde sonuçlandı.Bu beraberlikle zirveden az da olsa uzaklaşmış oldu. Müsabakanın hakemi ise vermiş olduğu kritik kararlar ile karşılaşmanın sonucu büyük ölçüde etkiledi.
Pendikspor: 1 - Körfez İskenderunspor: 1
Stat: Pendik
Hakemler: Bilal Köseoğlu, Uğur Baş, Emre Aslan
Pendikspor: Yakup, Hakan, Fahri Tatan (Dk. 76 Emre Pehlivan), Hayrullah, Umut, Tevfik, Arif, İlhan, Doğan, İskender (Dk. 46 Berat), Uğur (Dk. 57 Yaser)
Körfez İskenderunspor: Gökhan Aslan, Murat Kurt (Dk. 85 Edim), Mehmet Yeniler, Halil İbrahim, Mustafa Serkan, Gökhan Aydıngül (Dk. 72 Zeki), Mehmet Öncan, Fatih (Dk. 60 Emre Gümüşkaya), Murat Paluli, Emrah, Semih
Goller: Dk. 21 Fatih (Körfez İskenderunspor), Dk. 67 Arif (Pendikspor)
Sarı kartlar: Dk. 16 Hayrullah, Dk. 45 İskender, Dk. 53 İlhan, Dk. 68 Doğan, Dk. 88 Tevfik (Pendikspor), Dk. 82 Mehmet Yeniler, Dk. 90+3 Gökhan Aslan (Körfez İskenderunspor)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir