PENDİKSPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU

PENDİKSPOR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTU
Pendikspor yönetimi sezonda 2. yarının başlaması nedeniyle düzenlenen basın toplantısında ara sezonda gerçekleştirdiği yeni transferleri tanıttı.

Pendikspor yönetimi  sezonda 2. yarının başlaması nedeniyle düzenlenen basın toplantısında ara sezonda gerçekleştirdiği yeni transferleri tanıttı.
Gülistan Sofrası'nda gerçekleşen toplantıya, Pendikspor Başkanı  Sami Bayram ile yönetim, teknik heyet ve fotbolcular; Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve başkan yardımcıları İzzet Öztop, Süleyman Pergel, Vahap Doğan, Ramazan Öztürk ile  basın mensupları katıldı. Spor Toto Ligi’nin ilk yarısını 32 puan ile 3. Sırada bitiren Pendikspor başarılı bir ilk yarı geçirdikten sonra kadrosunu daha da güçlendirerek devre arasında 4 kaliteli oyuncuyu da renklerine bağladı.  Bu transferlerle ikinci yarıda da şampiyonluğun en güçlü adaylarından olacağını gösterdi.  Beşiktaş’tan defans oyuncusu Berat Çetinkaya’yı kiralık olarak renklerine bağlayan Pendikspor ayrıca, Bayrampaşa’dan orta saha oyuncusu Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu , İnegölspor’dan orta saha oyuncusu Emre Pehlivan , Altay’dan forvet oyuncusu İlyas Çakmak’ı da renklerine bağladı.
“BU CAMİA ŞAMPIYONLUĞU HAKEDİYOR
Gece de kısa bir konuşma yapan Pendikspor Kulüp Başkan’ı Sami Bayram,“Devre arasında oldukça faydalı bir kamp gerçekleştirdik. 8 gün Antalya’da ve bir haftadır burada oldukça yoğun antrenmanlar gerçekleştirildi. “Pendikspor’icin Bir şeyler yapmak lazım. Bu takım en az maliyetli ve ligin en iyi takımdır.  Daha çok ilçeyi bu konuda harekete geçirmek için daha çok reklama ihtiyacımız var. Biz yönetim kurulu olarak üzerime düşeni yaptığımızı düşünüyorum. Özellikle Sayın Belediye Başkanımız Kenan Şahin’e teşekkür ediyorum. Pendikspor için elinden ne geliyorsa yapıyor. Bu taraftarımız, camiamız şampiyonluğu hak ediyor. Yıllar sonra tekrar çıktık, ortalığı düzledik gidiyoruz ama herkesin ayağını yere basması lazım. Efendi, mütevazi, sakin olmamız lazım. İnşallah sezon sonu da iyi olur ve şampiyon oluruz.''Burada Pendik Halkını daha çok bilinçlendirmek gerekiyor bu anlamda en önemli görev yerel basınımıza düşüyor sayfalarınızda Pendikspor’a daha çok yer vermeleri ve Pendikspor’u anlatmaları gerekiyor.
ŞAHİN: PENDİKSPOR ŞAMPİYONLUĞA HER YÖNDEN HAZIR
Ardından konuşan Belediye Başkanı Şahin, Pendikspor’un bu sezon şampiyonluğa her yönden hazır olduğunun altını çizerek, “Pendikspor’un yükselişi sadece bir sezonluk değil. Asansör takım asla olmayacaktır. Kalıcı bir başarı için güçlü bir yönetim ve camia olarak bizler de varız. 5 yıldır ilçede de sporun gelişmesi adına çok önemli ve istikrarlı çalışmalar sürdürüyoruz” dedi.
Açıklamaların ardından moral yemeği toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
Pendikspor’un yeni transferleri 
Emre Pehlivan – 1993 doğumlu Pehlivan İnegölspor’dan transfer edildi. Sağ-Sol Açık menkilerde oynuyor.
H. Hakan Hacıbektaşoğlu – 1984 doğumlu Hacıbektaşoğlu  Bayrampaşa’dan transfer edildi. Ön Libero mevkisinde oynuyor.
Berat Çetinkaya – 1991 doğumlu Çetinkaya Beşiktaş’tan tranfer edildi. Stoper mevkisinde oynuyor.
İlyas Çakmak – 1988 doğumlu Çakmak Altay’dan transfer edildi. Forvet mevkisinde oynuyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir