PENDİK FİLİSTİN’DEN GELEN YARALILARA SAHİP ÇIKIYOR

PENDİK FİLİSTİN’DEN GELEN YARALILARA SAHİP ÇIKIYOR
Sağlık Bakanlığı, TİKA, Türk Kızılay’ı ve Dışişleri Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye’ye getirilen Filistinli yaralı çocuklara Pendik sahip çıktı.

Sağlık Bakanlığı, TİKA, Türk Kızılay’ı ve Dışişleri Bakanlığı işbirliğiyle Türkiye’ye getirilen Filistinli yaralı çocuklara Pendik sahip çıktı
Pendik Marmara Hastanesi’nde Filistinli yaralı çocukları karşılayan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, Pendik Belediyesi Başkan Vekili Hayrullah Hasdemir, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk yaralı çocukların durumlarını yakından takip ederek hastane hekimlerinden sağlıkları ile  ilgili bilgi aldılar. Yaralılar, ambulanslarla Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla tercüman görevlendirildi.
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Geçtiğimiz günlerde Filistin’den Türkiye’ye getirilen 3 gazzeli yaralıları ’da Marmara Eğitim Araştırma hastanesinde ziyaret eden sorunları ve sıkıntıları olup olmadığı ile ilgilen Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Başkan Yardımcısı Ramazan Öztürk konun takipçisi olduğunu gösteriyor.
Ramazan Öztürk Resmi Facebook sayfasından yaptığı açıklamada ise “Filistinden tedavi için ülkemize 26 Filistinli kardeşimiz daha geldi, Sabiha Gökçen Havaalanından ilk yaralıları almaya başladık, günlerce süren operasyonda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” şeklinde bir yorum paylaştı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir