KILIÇ: YAZ SPOR OKULLARI OLDU

KILIÇ: YAZ SPOR OKULLARI OLDU
Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri için açtığı “2014 Yaz Spor Okulu” sona erdi.

Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri için açtığı “2014 Yaz Spor Okulu” sona erdi.
Gösteri ekiplerinin birbirinden heyecanlı showları, kaykay, bisiklet ve dans gösterileri ile festival havasında geçen kapanış töreninde yüzlerce çocuk sertifikalarına kavuştu.
Hasbahçe Spor Tesisleri’nde düzenlenen kapanış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane İlçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Çayır, Kağıthane Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Kağıthane Belediyesi’nin engelli öğrencilere yönelik “Yaz Okulu” uygulaması ile tüm öğrencileri sağlıklı sosyalleşmeye yönlendirdiklerini söyleyen Başkan Kılıç, " İlk defa bu sene engelli yaz spor okulumuzu gerçekleştirdik. Engelli öğrencilerimizle beraber olduk. Tüm Yaz Spor Okullarımızın programlarını inceledim. Yaz Spor Okulları’nın öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bizlere güvenerek yavrularını bize emanet eden velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin sporla tanışması, sporla yaşaması, güvenli ve sağlıklı ortamlarda sosyal hayata hazırlanması bizler için çok önemli” şeklinde konuşarak Kağıthane Belediyesi’nin spor ve sporculara yönelik destekleri hakkında bilgi verdi. Başkan Kılıç, “Hepinizin takip ettiği gibi açık ve kapalı spor alanlarımıza yenilerini ekledik" dedi.
Gösterileri ile seyircilere heyecanlı anlar yaşatan Power Extrame Show Team’i çok beğendiklerini söyleyen öğrenciler, arkadaşları ile birlikte spor yaparak güzel bir yaz tatili geçirdiklerini ifade ettiler.
Yaz Okulu’nda gösterdikleri başarılardan dolayı madalya ve sertifikalarını alan bin 500  öğrenci kaykay, bisiklet ve dans gösterileri ile festival havasında geçen kapanış töreninde eğlenceli bir gün yaşadılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir