VURDUĞUN GOL OLSUN TRABZON’UM

VURDUĞUN GOL OLSUN TRABZON’UM
Trabzonspor bugün 21.00'de Rostov ile Avni Aker'de karşılaşacak. Avrupa Ligi play-off ilk maçında bordo mavili

Trabzonspor bugün 21.00'de Rostov ile Avni Aker'de karşılaşacak. Avrupa Ligi play-off ilk maçında bordo mavili takımın en büyük kozu 'Büyük Baston' lakaplı Oscar Cardozo olacak
Trabzonspor bugün Rusya'nın Rostov takımı ile Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada bordo-mavililerin en büyük kozuBenfica'dan transfer edilen Oscar Cardozo olacak. Avrupa kupalarında da attığı gollerle dikkati çeken Paraguaylı futbolcu, Trabzonspor forması altında çıkacağı ilk resmi maçta bordomavililerin gol yollarındaki en güvendiği isimlerin başında geliyor. Portekiz'in Benfica takımı formasıyla 2009-2010 sezonunda 13 maçta 10 gol atarak Avrupa Ligi'nin en skorer ismi olan, 2009-10 ve 2011-12'de Benfica'da gol krallığı yaşayan "Büyük baston" lakaplı oyuncu, Rostov maçında da takımının gol ayağı olacak.
FENERBAHÇE'YE 2 GOL ATMIŞTI
Paraguaylı golcü, bugüne dek Trabzonspor'da forma giymiş oyuncular içerisinde Avrupa'da en fazla gol kaydetmiş oyuncu unvanına da sahip. Benfica formasıyla 34 kez rakip fileleri havalandıran Cardozo'nun, bordo-mavili kulüp tarihinde Avrupa'da 23 golle en skorer ismi olan Hami Mandıralı'dan daha fazla golü bulunuyor. Oscar Cardozo, Benfica'nın 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşındaFenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak turu getirmişti. Cardozo, Benfica formasıyla Avrupa kupalarında Rus takımlarını da boş geçmedi. Bordo-mavili futbolcu, 2012-2013'te Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 kazandıkları Spartak Moskova maçında 2 gol, 2011- 12'de de yine Devler Ligi'nde 3-2 kaybettikleri Zenit maçında 1 gol atmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir