Murat Şahin; 14 Mayıs seçimlerinin bir dönüm noktasıdır

Murat Şahin; 14 Mayıs seçimlerinin bir dönüm noktasıdır
MHP' İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Alpi Diş Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, Anadolu yakasında yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde adeta taht kurdu.

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Murat Şahin, yaptığı esnaf ve dernek ziyaretlerinde, seçimlerin bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, MHP'nin durduğu yerin ülkenin selameti, devletin yarınları ve geleceği olduğunu belirtti. Seçim temasları boyunca yoğun ilgi gören Murat Şahin, Cumhur İttifakı için atılacak her oyun ülkenin ve milletin geleceğini teminat altına almak olduğunu ifade etti.
 “14 MAYIS SEÇİMLERİNİN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”
MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Murat Şahin, seçim çalışmalarını sahada da sürdürüyor. Anadolu yakası ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Şahin, Milliyetçi Hareket'in 14 Mayıs seçimleri için aldığı pozisyona vurgu yaparak, "MHP'nin durduğu yer, belirlediği konum dün de aynıydı, bugün de aynıdır. MHP'nin olduğu ve milletin de olmasını arzu ettiği yer, ülkenin selametidir, devletin yarınları ve geleceğidir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
 HALKTAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
İstanbul Anadolu yakasında seçim temasları boyunca yoğun ilgi gören ve ilçelerde neredeyse çalmadık kapı bırakmayan Murat Şahin, Cumhur İttifakı için atılacak her oyun, ülkenin ve milletin geleceğini teminat altına almak olduğunun altını çizdi. Türk milletine ve milliyetine karşı duran ne kadar siyasi yapılanma, oluşum, kurum ve kuruluş varsa, Cumhur İttifakına karşı savaş açmış durumda olduğunu vurgulayan Şahin, "Bizim durduğumuz yer belli, milletin yanı; karşımızdaki ittifakın durduğu yer de belli; milletin karşısı. Biz bugüne kadar milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa onu yaptık. Milletin selametine, huzur ve istikrarına, devletin istiklal ve istikbaline karşı duran kim varsa da, korkulu rüyaları olduk. Bu yüzden 14 Mayıs'a seçim meselesi olarak bakmıyoruz. 14 Mayıs bizim için artık memleket, ülke ve millet meselesidir" diye konuştu.
 ŞAHİN DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Günün neredeyse 16 saatini programlayarak sahada geçiren Murat Şahin; Ramazan'da iftar programları, esnaf gezileri, ev toplantıları, sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaret ve toplantılar, vatandaşlarla birebir temaslar olmak üzere oldukça yoğun ve renkli bir kampanya yürütüyor.
BASINDAN YOĞUN İLGİ VE DESTEK VAR
MHP Milletvekili Adayı Murat Şahin'in seçim çalışmalarını basın da yakından takip ederek haberleştiriyor. Bölgedeki tüm gazetelerde, internet sitelerinde, Facebook - Twitter - Instagram - Pinterest - Telegram gibi sosyal medya mecralarında; Youtube kanalında haberleri yayınlanan Murat Şahin bu dönem Türkiye genelinde en fazla ilgi gösterilen ve haberleri yapılan isimler arasında yer alıyor. 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir