Erhan Erdoğan; “Milli görüş harekâtı seçime damgasını vuracak

Erhan Erdoğan; “Milli görüş harekâtı seçime damgasını vuracak
Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge milletvekili Adayı Erhan Erdoğan, seçim sürecinden çok daha önce sahada çalışmalara başladıklarını vurguladı.

Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge milletvekili Adayı Erhan Erdoğan, seçim sürecinden çok daha önce sahada çalışmalara başladıklarını vurguladı.  Erdoğan 4,5 yıldır devam eden saha çalışmalarından güzel dönüşler aldıklarını belirterek 14 Mayıs günü Allah’ın izniyle çalışmalarımızın meyvesini toplayacağız dedi.

fvmuruyx0aa7nhv.jpg


“BİR OY ERBAKAN’A BİR OY ERDOĞAN’A”
Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erhan Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye’nin her yerinde basta Genel Başkanım Dr. Fatih Erbakan olmak üzere 600 milletvekili adaylarıyla, binlerce teşkilat mensuplarıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aziz milletimize bu gerçekleri anlatıyoruz. Görüyoruz ki Aziz Milletimiz kararını vermiş. Bir Oy Erbakan’a bir oy bir oy Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a diyor zaten.  Bizde inanıyoruz ki halkımız bu sefer Erbakan’a sahip çıkacak Yeniden Refah’ı sandıkları patlatarak meclise taşıyacak. Bazılarının planlarını Anadolu halkı ferasetiyle bozacaktır. Allah’ın izniyle.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir