LİSELİ GENCİN ÖRNEK DAVRANIŞI

LİSELİ GENCİN ÖRNEK DAVRANIŞI
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şeyh Şamil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek eksiklikler hakkında bilgiler aldı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şeyh Şamil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek eksiklikler hakkında bilgiler aldı. Öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan Başkan Türkmen, geçen hafta okulda yüklü miktarda para bulan ve okul idaresine teslim eden öğrenciyi bu örnek davranışından dolayı ödüllendirdi.
Ziyaret sırasında 12. Sınıf öğrencisi Furkan Akkaya’nın okul tuvaletinde bulduğu 8 bin TL’yi idarecilere teslim ettiğini öğrenen Başkan Hilmi Türkmen, liseli öğrenciye 1 kese altın verdi. Başkan Türkmen, “Bu örnek hareketinden ötürü seni kutluyorum. Eğitim hayatında başarılar diliyorum. Bu davranışın herkese örnek olmalı.” Dedi.
Öğrenci Furkan Akkaya da “Aldığım aile terbiyesinden ötürü başka türlü hareket edemezdim. Vicdanımın sesini dinleyerek bulduğum parayı yetkililere teslim ettim. Sahibinin bulunup teslim edilmesi de beni ayrıca mutlu etti.” dedi.
8 bin TL’yi tuvalette unutan dalgın okul kantincisi Salih Dalkıç’ta, parayı bulup teslim eden öğrenci Furkan Akkaya’ya 1 çeyrek altın hediye etti.
Okul yönetimi de öğrencinin örnek davranışını 1 aylık akbil vererek ödüllendirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir