HAYVANSEVERLER İÇİN EĞİTİM VERİLDİ

HAYVANSEVERLER İÇİN EĞİTİM VERİLDİ
Ataşehir Belediyesi tarafından ilçedeki hayvanseverler için “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi” verildi

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçedeki hayvanseverler için  “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi” verildi. 
Can dostlarımızı birlikte koruyup, birlikte sevelim sloganıyla hazırlanan eğitimlerde; İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Muhsin Öztürk tarafından; hayvan hakları, hayvanları koruma kanunları, hayvan davranışları, hayvan refahı ve beslenmelerine yönelik bilgiler verildi.
Ataşehirli hayvanseverler, eğitimin verildiği Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Salonu’nu tamamen doldururken, sabah 09.30’da başlayan eğitimler, 16.30’a kadar devam etti. 
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin birlikte izlediği hayvanseverler için düzenlenen eğitime, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen ve Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt da katıldı. 
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı konuşmada; “Gönlü hayvan sevgisiyle, yaşam sevgisiyle dolu bu kadar çok insanı bir arada görmenin bizim için gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu bilmenizi isterim. Hayvan hakları sorunları, hepimizin öncelikle çözülmesini istediğimiz konuların başında yer almaktadır. Eğer bir mahallede veya sokakta, sokak köpekleri ve kedileri sizden kaçmıyorsa orada yaşayan insanlar iyi ve merhametli insanlardır. Orada yaşayan bütün canlılar mutludur. Orada yaşanılabilir” dedi.
Ferhatpaşa Mahallesi’nde yeni bir hayvan barınağı yapma projelerinin bulunduğunu, bu projenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onay verildikten sonra çok kısa bir sürede bitirileceğini belirten Başkan Battal İlgezdi, “Hepimiz biliyoruz ki yaşam hakkı kutsaldır ve her canlının onurlu bir yaşam sürdürmeye hakkı vardır. Biz bu onurlu mücadelenin içinde sizlerle birlikteyiz. İlçemizde yaşayan sokak hayvanlarının sağlığını korumak ve yaşam kalitesini 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir