“GENÇLER TÜRKİYE’NİN FENOMENİ, MALTEPE DE FENOMENLERİN FENOMENİ”

“GENÇLER TÜRKİYE’NİN FENOMENİ, MALTEPE DE FENOMENLERİN FENOMENİ”
Sosyal medya fenomenleriyle “Doğa İçin 1 Nefes” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, çocuklarla birlikte eğlenceli bir çekim gerçekleştirdi.

Kılıç’ın, “Twitter”dan fenomenlerle yaptığı yazışma, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın da dâhil olmasıyla eğlenceli bir hale büründü. Kılıç, “Gençler Türkiye’nin fenomeni, Maltepe de fenomenlerin fenomeni” dedi. 
Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle dikkat çeken Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Kent solunumunu dengelemek ve iklim düzenleyicisi rolünü üstlenmek” amacıyla düzenlenen “Doğa için 1 Nefes” kampanyası kapsamında, sosyal medya fenomenleri @OdunHerif , @chabyhan , @HalilSoyletmez ve @emrachuskovski ile bir araya geldi. Çocuklarla gerçekleştirilen eğlenceli çekim sonrasında “Twitter” üzerinden fenomenlerle yazışmayı da sürdüren Kılıç, “Doğa için hep birlikte başaracağız” diyerek, etkinliğe desteğini sürdürdü. Bunun üzerine konuşmaya dahil olan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın “Fenomenlik konusunda kıyasıya yarışırız Başkanım” diyerek Kılıç’a cevap vermesi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha sonra “ayaroloji” takma adlı bir kullanıcının “Başkanlar fenomenlik konusunda atışıyor, konu BM gündemine taşınabilir” sözlerine karşılık Kılıç, “Ben BM'de bu konuyu konuşmaya hazırım. Yeter ki en kötü günümüz böyle olsun” diye cevap verdi. Kılıç’ın bu sözlerine “ayaroloji” adlı kullanıcı, “Sizin gibilerden memlekette çok değil, az biraz daha olsa zaten en kötü günümüz böyle olur” şeklinde cevap verdi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir