ÜMRANİYESPOR KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR

ÜMRANİYESPOR KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR
TFF 1. Lig'in 5. haftasında Ümraniyespor Atatürk olimpiyat stadında konuk ettiği Eskişehirspor’u elinden kaçırdı.

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Ümraniyespor Atatürk olimpiyat stadında konuk ettiği
Eskişehirspor’u elinden kaçırdı. son dakikaya kadar önde götürdüğü müsabakayı rüzgârın azizliğine uğradı ve  Eskişehirspor’un kaleci Boffin'in kaleden kaleye attığı gol skoru 2-2'ye getirdi.
MAÇTAN NOTLAR
Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip zorunlu oyuncu değişikliği kulandı. Aykut Akgün oyundan alınırken, yerine Felix Michel oyuna giren isim oldu. Dakikalar 43'ü gösterdiğinde tecrübeli golcü Semih Şentürkattığı golle takımını Ümraniyespor karşısında 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 
İkinci yarıda ise ev sahibi ekibinde goller üst üste geldi. 58. dakikada İbrahim Akdağ topu ağlara gönderdi ve skora denge getirdi. Bu golden 10 dakika sonra Ümrainyespor Es-Es karşısında Samet Asatekin'in golüyle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın böyle biteceği tahmin edilirken sürpriz bir gol geldi. Eskişehirspor kalecisi Rudd Boffin kendi ceza sahası alanının 2 metre önünden yaptığı serbest vuruş  rüzgârın etkisiyle direk ağlara gidince skor 2-2 oldu. Maçta başka gol olmayınca Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Ümraniyespor Lig’de oynadığı 5 müsabakadan da  galip ayrılamadı.
Ümraniyespor: 2 - Eskişehirspor: 2
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Ümit Öztürk, Erkan Akbulut, Osman Gökhan Bilir
Ümraniyespor: Metin, Oğuz, Mucahit, Mustafa, Merthan, Bulut, Samet, Timur (Dk. 53 Ömercan), A'Beka (Dk. 83 Tarık), Bahadır (Dk. 77 Serdar), İbrahim
Eskişehirspor: Boffin, Tarık Çamdal, Kaan, Michel (Dk. 9 Aykut), Hakan Çinemre, Ahmet, Ofoedu (Dk. 62 Mehmet Murat), Uğur (Dk. 70 Ndong), Semih Şentürk, Rosa, Erkan Zengin
Goller: Dk. 43 Semih Şentürk, Dk. 87 Boffin (Eskişehirspor), Dk. 58 İbrahim, Dk. 69 Samet (Ümraniyespor)
Sarı kartlar: Dk. 31 Oğuz (Ümraniyespor), Dk. 90 Erkan Zengin (Eskişehirspor)

untitled-345.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir