CİZRESPOR 1 – 1 KARTALSPOR

CİZRESPOR 1 – 1 KARTALSPOR
Spor Toto 3.lig’in 4.haftasında Şırnak deplasmanında Cizrespor’la karşılaşan Kartalspor zorlu müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Teknik direktör Taner Gülleri Cizrespor müsabakasının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Baran Basut, Samet Eser, Onur Acar, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem, Tugay Kaya, Dündar Denizhan, Yusuf Ocak ve Görkem Güven’i dahil ederken sahaya Osman, Ozan, Emrah, Burak, Zafer, Yasin, Samet, Recep, Volkan, Dündar ve Aytek onbiri ile çıktı.

Cizre ilçe stadyumunda saat 15:00’da başlayan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerimizden Deniz Kükrek yönetirken yardımcılıklarını Onur İçyer ve Fatih Dalgıç üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Adem Şahan görev aldı.
MAÇTAN NOTLAR
6.dakika da Cizrespor’dan Feyzullah’ın pasında topla buluşan Onur Berber bekletmeden şutunu çekti kaleci Osman son anda üst direğin dibinden topu kornere tokatladı.
8. dakika da Cizrespor orta alanda kazandığı serbest vuruşu paslaşarak kullandı, en son ceza sahası solunda son çizgide topla buluşan Feyzullah Emrah’ın üstünden topu aşırtıp kale içine yerden ortaladı, savunmamız son anda ayak koydu gerilerden gelen Süleyman’ın şutunda kaleci Osman topa sahip oldu.
14. dakika da orta yuvarlağın rakip yarı alana bakan kısmında Recep Yaşar’a faul yapıldı, Samet serbest vuruşu Aytek’le paslaşarak kullandı,  Aytek ceza sahası içerisine koşu yapan Volkan’a ara pas atmak istedi fakat savunma son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
18.dakika da Onur Berber ceza sahası içinde arkadan koşu yapan Önder Karaboğa’ya topuk pası verdi, Önder şutunu çekti kaleci Osman için kolay bir top oldu.
20.dakika da Kartaspor’umuz pas yaparak topun kendisinde kalmasını sağladı, sonrasında sol kanatta Zafer’le topu buluşturdu, Zafer sol kanattan ortasını yaptı savunmadan geri geldi, tekrar ortaladı kaleci Osman Tepe çıktı aldı.
22.dakika da Kartalspor’umuz hızlı çıktı, sağ kanatta Volkan Yılmaz topla buluştu ceza sahasına ortasını yaptı Aytek yükseldi fakat savunma Aytek’ten önce kafayı vurarak topu uzaklaştırdı.
26.dakika da Samet uzak mesafeden şutunu çekti, yerden giden topu kaleci kontrol etti.
31.dakika da rakip yarı alanın ortalarında Samet düşürüldü, serbest vuruşu Ozan Solak kullandı, ceza sahası içerisinde Aytek kafayı vurdu top üstten dışarı çıktı.
34. dakikada da Cizrespor atak yönünün sol tarafında taç çizgisine yakın bir bölgede serbest vuruş kazandı, Doğukan Genç’in kullandığı serbest vuruşa kimse dokunamayınca top doğrudan dışarı çıktı.
35.dakika da Volkan Yılmaz atak yönünün sağından hızlı çıkmak isterken Süleyman Altuntaş tarafından düşürüldü, Süleyman bu pozisyonda sarı kart gördü. Serbest vuruşu Ozan ceza sahasına doğru kullandı, Burak Yılmaz kafayla arkasındaki Aytek’e indirdi, Aytek ceza sahasına doldurmak istedi fakat top savunmaya çarparak sol kanada açıldı, Dündar topla buluşup Recep Yaşar’a pasını verdi Recep şutunu çekmek isterken savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.
38.dakika da Cizrespor’dan Sayim Çelik, oyunun durduğu bir pozisyonda Zafer Çuvalcı’nın ensesine vurdu. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda kırmızı kartını çıkartamadı ve Sayim’e sarı kart gösterdi.
41. dakika ada Recep Yılmaz sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı, Volkan kafayı dokundu top doğrudan dışarı çıktı.
43.dakika da sol kanatta topla buluşan Dündar rakibinden sıyrıldı, son çizgiye kadar inerek geriye doğru pasını aktardı, Recep kaleyi karşıdan gören bir noktada bulunan Volkan’a pasını aktarmak istedi fakat istediği gibi pasını veremeyince Kartalspor’umuz önemli bir pozisyonu harcamış oldu.
44.dakika da Recep sağ kanatta topla ilerlerken Cizrespor’dan Volkan Zemen arkadan çekti. Bu pozisyonda Volkan sarı kart gördü.  Ozan’ın kullandığı serbest vuruşu savunma uzaklaştırdı.
45.dakika da orta alanda Samet rakibinden topu kaptı, sağ kanattaki arkadaşı Volkan’a topu kazandırdı, Volkan ceza sahasına girdi son çizgiye kadar inerek ortasını yaptı savunma son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi.
45+2.dakika da Recep Yaşar savunma arkasına koşu yapan Volkan’a havadan bir pas attı, Volkan üç futbolcuyla marke edilince topun kontrolünü kaybetti, top doğrudan dışarı gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 golsüz sonuçlanırken ikinci yarıya konuk ekip Kartalspor’umuz başladı.
47.dakika da Ozan Solak sağ çaprazdan şutunu çekti top üstten dışarı çıktı.
51.dakika da Cizrespor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Ozan Solak rakibine faul yaptı ve sarı kart gördü.  Serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına geçen Doğukan Genç ceza sahasına ortasını yaptı, karambolde top arka direkten geri geldi, bu pozisyonda yan hakem ofsayt bayrağı kaldırdı.
53.dakika da Osman Şimşek kale vuruşunu kullandı, Recep Yaşar kafayla Aytek’e indirdi, Aytek ceza sahası dışından kaleyi denedi top az farkla dışarı çıktı.
56.dakika da sol kanat son çizgi üzerinden ceza sahasına yapılan ortaya Samet Eser ayak koyarak topu  dışarı gönderdi. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kaleci Osman topu yumrukladı, topu kontrol eden Dündar, Yasin’e pasını aktardı, Yasin hızla rakip alana geçerken Doğukan Genç faul yaptı ve sarı kart gördü.
59.dakika da Cizrespor’dan Feyzullah şık çalımlarla savunma oyuncularımızdan kurtuldu,  sağ kanada pasını çıkarttı son anda savunmamız topu kornere gönderdi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunu Zafer uzaklaştırdı.
63.dakika da Yasin ceza sahası sağ köşesinde rakibini düşürdü, kullanılan serbest vuruş barajdan döndü.
78.dakika da Yasin Şahan’ın uzaktan şutunda top üstten dışarı çıktı.
79.dakika da Cizrespor’dan Sayim Çelik sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı, ceza sahası içerisinde Feyzullah kafa vuruşunu yaptı top yandan dışarı çıktı.
81.dakika da Yusuf Ocak sağ kanatta topla buluştu topu sol ayağına alarak ceza sahası arkasına koşu yapan Dündar’a ortasını yaptı, net pozisyonda Dündar topa dokunamayınca Kartalspor önemli bir pozisyondan yararlanamamış oldu.
87.dakika da Yasin Şahan ceza sahası sağ çaprazında koşu yapan Baran Basut’a pasını aktardı, Baran Basut çaprazdan çok şık vurdu, top üst ağlara takıldı ve Kartalspor’umuz 1-0 öne geçti.
88.dakika da Cizrespor santra atışını kullandı ve sağ kanattan atağa kalktı, Umutcan Bahalı sağ çaprazdan vuruşunu yaptı ve karşılaşmada eşitliği sağladı. 1-1
90+1.dakika da ceza sahası önünde topla buluşan Yusuf Ocak kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunda kaleciyi nişanlayınca son dakikalarda öne geçme fırsatını kaçırmış olduk.  Pozisyonda Baran Basut yanında bomboş pozisyonda pas bekledi fakat Yusuf vurmayı tercih etti.
90+2.dakika da Onur Acar topu uzaklaştırmak isterken karşılaşmanın hakemi faul yarattı. Kullanılan serbest vuruş barajdan döndü sağ kanada açılan topu Süleyman Altuntaş ceza sahasına doldurdu savunmamız topu uzaklaştırdı ve karşılaşma bu pozisyonda sonrasında sona erdi.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir