ERSUN YANAL'IN BEŞİKTAŞ PLANI

ERSUN YANAL'IN BEŞİKTAŞ PLANI
Trabzonspor'da hesaplar, İstanbul deplasmanından üç puanla ayrılmanın üzerine yapılıyor.

Beşiktaş'ın, Napoli ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını ayrıntılı bir şekilde analiz eden teknik direktör Ersun Yanal'ın, oyun stratejisini belirlediği öğrenildi. 
Tecrübeli teknik adamın, Galatasaray karşısında başarılı olan planını siyah-beyazlı takıma karşı da uygulamak istediği; oyuncularını da 90 dakika mücadele etmeleri yönünde uyardığı belirtildi. 
Rakibe özellikle orta sahada oyun kurma fırsatı verilmemesini isteyen Ersun Yanal'ın; oyuncularına, presle kazanılacak topları en hızlı şekilde ileriye taşınması yönünde direktif verdiği ifade edildi. Futbolcularından kaleyi gördükleri yerden şut çekmelerini isteyen Yanal, forvet oyuncularını da bu yönde uyardığı öğrenildi. 
Beşiktaş'ın ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu belirten Ersun Yanal, "Kolay bir maç bizi beklemiyor. Kendi futbol mantalitemizi ortaya koyarak amacımıza ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. 90 dakikanın sonunda sahadan başı dik bir şekilde ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.
Hedeflerinin üst sıralara tutunacak bir takım kimliğine bürünmek olduğunu söyleyen Yanal, "Bu amacımıza ulaşmak için seri galibiyetler almamız gerekiyor. Son iki haftada alınan 4 puanın yeterli olmadığının bilincindeyiz. Beşiktaş maçını kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Futbolcularım da bunun farkında ve gerekeni yerine getireceklerine eminim." şeklinde konuştu. 
Öte yandan Trabzonspor'da üçer sarı kartı bulunan Uğur Demirok, Okay Yokuşlu, Mehmet Ekici ve Matus Bero Beşiktaş maçında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir