TAŞTAN:''ALTYAPIYA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ''

TAŞTAN:''ALTYAPIYA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ''
Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan, devre arasında çok iyi bir santrafor transferi yapacaklarını söyledi.

Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan, Pendikspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında göreve geldiklerinden bugüne yaptıkları çalışmalar hakkında basın mensuplarına detaylı bilgiler verdi. Yaptıkları çalışmaları dört ana başlıkta toplayan Taştan, “Öncelikle A takımımızla ilgili çalışmalara ağırlık verdik. Kasım ayını altyapıya ayırdık. Kasım’dan sonra ise futbol okulları ve bünyemize yeni kattığımız Pendik Ampute Futbol takımıyla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.   
SAKATLIKLAR TAKIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ
Pendikspor A Takımı olarak 8 tane dış transfer yaptıklarını belirten Başkan Taştan, “Türkiye’de çok az kulüpte görülecek şekilde 24 kişilik kadronun 11 tanesi altyapıdan olmak üzere kuruluşumuzu tamamladık. Başlangıçta  biraz şansızlıklarımız oldu. Sakatlıklar ve kamp yapamadığı için hazır olmayan oyuncularımız nedeniyle maalesef 4. haftaya kadar ideal kadromuzla maçlara çıkamadık.  Ancak 4. haftadan itibaren ideal on birimizle maçlarımıza çıkmaya başladık. Çok şükür giderek yükselen de bir trendimiz var. Tabii Türkiye Kupası’nda da gruplara kalmayı çok isterdik fakat iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen ülkemizin güzide bir kulübüne elendik” şeklinde konuştu. 
ALTYAPIYA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ
Hemen hemen her kulübün altyapıya önem verdiğini söylediğini ancak Pendikspor’un bunu ispatladığını belirten Taştan, “Malumunuz olduğu üzere ilk toplantımızı 3 günlük şehir dışı kampında altyapı hocalarımızla yapmıştık. Bunun meyvelerini çok kısa sürede toplamaya başladık. Geçtiğimiz günlerde Milli Takımlar Altyapı Antrenörü Turhan Sofuoğlu Bey altyapı maçımızı seyrederken, ‘Altyapı takımının her maçını izleyen kulüp yöneticilerini Pendikspor’dan başka çok az takımda görüyorum’ dedi. Pendikspor gerek yönetimiyle gerek hocalarıyla gerekse aileleriyle iyi bir ivme yakaladı. Ben bu noktada altyapıdan sorumlu yöneticimiz Mustafa Şahin Yılmaz Bey’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
MOTİVASYON PROGRAMLARIMIZ BAŞLADI 
1 milyondan fazla insana sunum yapmış, iyi bir motivasyon hocası ve iyi bir akademisyen olan Dr. Şaban Kızıldağ’ın ilk defa sunum yaptığı spor kulübün Pendikspor olduğuna dikkat çeken Taştan, “Dr. Şaban Kızıldağ’ın sunum 300’e yakın futbolcumuz ve aileleri, antrenörlerimizle beraber motivasyon programlarımız başladı.  Akabinde her takım kendi programını yapıyor. İlk programda ergenlikle ilgili sporcularımıza ve ailelerine bir sunum yapıldı. Geçen hafta ise örnek futbolcularla ilgili bir sunum yapıldı. Altyapı tesislerimizin altında sinevizyonuyla, oturma düzeniyle çok güzel bir sunum odası yaptık. Burada her takım kendi programlarını yapıyor.  Dr. Şaban Kızıldağ hocamız 2 gün önce U 19 takımıza bir sunum yaptı. Biz bir spor kulübünün yöneticisi olduğumuzu biliyoruz fakat spor kulübü olmakla beraber sporcularımızın topluma, ailesine faydalı iyi bir birey olması için bu yönde de programlar yapıyoruz” dedi.
A takımla ilgili yapılanmalarını bitirdiklerini belirten Pendikspor Başkanı Taştan devre arasında Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın vereceği rapor doğrultusunda takıma takviye yapacaklarını söyledi. Takımdaki gol kısırlığı sorunun farkında olduklarını ifade eden Taştan, “Golcü oyuncu transferiyle ilgili arayışlarımız devam ediyor. İnşallah devre arasında iyi bir golcü transfer edip hedefimize biraz daha yaklaşacağız.'' dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir