DÜNYAGÖZ ‘DE ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

DÜNYAGÖZ ‘DE  ANNELER GÜNÜ KUTLANDI
Sultanbeyli Dünyagöz Hastanesinde anneleri unutulmadı ve Anneler Günü" münasebetiyle etkinlik düzenledi.

Dünyagöz Anadolu Yakası Direktörü Özlem Uysal , sabrın ve hoşgörünün timsali olan annelerin gününü kutladı. Annelerin büyük fedakarlıklarla evlatlarını yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösterdiklerini ifade eden Sayın  Uysal ‘’Anne, ailenin temel taşıdır. Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz. Bu vesileyle, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren değerli annelerimizin Anneler Gününü kutlar, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.
Hastane çalışanlarının tek tek anneler gününü kutlayarak hediyelerini paylaştı. Program pasta kesimi ile sona erdi.
 Sultanbeyli Dünyagözde  Hemşireler Haftası Kutlaması
Hemşirelik Haftası Coşkuyla Kutlandı.
Dünyagöz Grubu Anadolu Yakası Direktörü Sayın Özlem Uysal  hemşireler haftası ile ilgili bir mesaj yayınlayarak tüm hemşirelerin hemşireler haftasını kutladı.
Hemşirelik Mesleğinin Mayası Saygı ve Sevgidir. Birbirinden değerli hemşirelerle birlikte çalışmaktan mutluyuz. Ekibimizin önemli parçası olan hemşirelerimizin haftasını birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
Sultanbeyli Dünyagöz  yönetimi tarafından yapılan kutlama programına  hastanede görev yapan Hemşireler katılarak kendilerinin bu özel günde hatırlanmasından büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade ederek Hastane yönetimine teşekkür ettiler. Sultanbeyli Dünyagöz de  ‘Hemşireler Haftası’nı Hastanede gerçekleştirilen pasta kesimi ve hediyelerinin takdimi ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir