BİZLER BİRİZ VE HEPİMİZ ERZİNCAN SEVDALILARIYIZ…

BİZLER BİRİZ VE HEPİMİZ ERZİNCAN SEVDALILARIYIZ…
Kısa adı İSEDER olan İstanbul Erzincanlılar Derneğinin ilk kadın başkanı İlknur Coşkun oldu. Coşkun, “Hedefimiz Erzincan’ın bütününde tüm yüreklere dokunacak güçlü bir sivil toplum örgütü olmak” dedi.

Kısa adı İSEDER olan İstanbul Erzincanlılar Derneğinin ilk kadın başkanı İlknur Coşkun oldu. Coşkun, “Hedefimiz Erzincan’ın bütününde tüm yüreklere dokunacak güçlü bir sivil toplum örgütü olmak” dedi.
Yeni kurulan İstanbul Erzincanlılar Derneği’nin (İSEDER) ilk kadın başkanı olan İlknur Coşkun, 2015 yılının Ağustos ayında tohumlarını attıkları İstanbul Erzincanlılar Derneği’ni Aralık ayında kurduklarını belirterek, İstanbul Erzincanlılar Derneği olarak vakit kaybetmeden Erzincan için 24 proje hazırladıklarını, bu projeleri bir an önce hayata geçirmek için heyecan yaşadıklarını ifade ederek, var gücüyle çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi. 
BİZLER BİRİZ VE HEPİMİZ ERZİNCAN SEVDALILARIYIZ…
Erzincanlı olmanın farklılığının bir kanıtı olarak çoğu hemşehri derneğinin aksine bir bayan olarak İSEDER’in başkanlığını yürüten İlknur Coşkun, büyük şehirlerdeki karmaşıklığın ve teknolojik gelişmelerin insanları birbirinden uzaklaştırdığını belirterek; “İşte bu noktada İstanbul Erzincanlılar Derneği birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla kuruldu. Bizler biriz ve hepimiz Erzincan sevdalılarıyız” dedi. 
TÜM ERZİNCANLILARA ULAŞACAĞIZ…
Ekip olarak misyonlarının Erzincanlılar için yenilikçi çalışmalar yapmak olduğunu ifade eden İlknur Coşkun, “İSEDER adıyla bu oluşumu hayata geçirerek ilk adımı attık. Takip eden adımları ise Erzincanlı hemşehrilerimiz ile birlikte atacağız. Tüm Erzincanlıların katılımı ile kocaman bir aile olacağımıza güvenimiz tamdır. Derneğin menfaatleri doğrultusunda herkesin de bu çatı altında söz sahibi olmasını arzuluyoruz. Bilgi, birikim ve deneyimlerimizi birleştirerek, hiçbir menfaat gözetmeden Erzincan’ımızı daha iyi yerlere taşımak adına çıktığımız bu meşakkatli yolda her zaman ilk günkü heyecan ve yüksek motivasyonla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 
TEK GÖNÜL BAĞIMIZ, ERZİNCANLILARIN YÜREĞİDİR
İlknur Coşkun, İSEDER’in hiçbir siyasi kuruluş, şirket veya dinsel grupla ilişkisi bulunmadığını, tek bir gönül bağının olduğunu, onun da Erzincanlıların yüreği olduğunu belirterek sözlerine son verdi.
8 MART’I ABANT’TA KUTLADILAR
İSEDER Başkanı İlknur Coşkun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Erzincan’ın 9 ilçesinden oluşan kadınlar ile birlikte Abant’ta kutladı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün kadın haklarının kazanılmasının hatırlanması adına kadınlar için özel bir gün olduğunu belirten Coşkun, “İstanbul Erzincanlılar Derneği olarak bu özel günde ezilen emekçi kadın hemşehrilerimiz ile her şeyden uzaklaşıp, huzurlu ve mutlu bir gün geçirdik. Hem her ilçemizden hemşehrilerimizle tanışmak, hem de hep birlikte hoş vakit geçirmek yönetim kurulumuzu çok memnun etti. Etkinliğimize kadınlarımıza takdim edilmek üzere karanfil gönderen kadın hakları savunucusu, içimizden biri olan İstanbul Milletvekilimiz Sayın Gamze Akkuş İlgezdi hanımefendiye şükranlarımızı sunarız” şeklinde konuştu.

3basliksiz-1.gif

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir