CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTEDİ, OTİSTİK RABİA SÖYLEDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTEDİ, OTİSTİK RABİA SÖYLEDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği resepsiyonun davetlileri arasında Pendik Belediyesi çalışanı Canan Aytek ve müzik alanındaki başarılarıyla adından söz ettiren otistik kızı Rabia da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği resepsiyonun davetlileri arasında Pendik Belediyesi çalışanı Canan Aytek ve müzik alanındaki başarılarıyla adından söz ettiren otistik kızı Rabia da yer aldı. Rabia, programda olmamasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine  mini bir konser vererek konukları büyüledi. 
Fedakarlıkları, emekleri ve mücadeleleri ile öne çıkan kadınlardan oluşan çok sayıda davetli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misafiri olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlandı. Resepsiyonda misafirlere hitaben bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Anne olarak, eş olarak, kardeş olarak, evlat olarak, hepsinden önce ve en önemlisi nisa olarak, yani insan olarak hayatımızın ayrılmaz parçası olan kadınlarımızı temsilen sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Özel kadınlardan biri de Pendik Belediyesinden
Kadınlara özel 8 Mart resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak ağırlanan kadınlar arasında Pendik Belediyesi  Engelliler Koordinasyon Merkezi çalışanı Canan Aytek ve otistik olmasına rağmen müzik alanındaki başarılarıyla söz ettiren kızı Rabia da yer aldı. Resepsiyonda programda olmamasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebi üzerine  orkestra eşliğinde mini bir konser veren Rabia Aytek, “Kimseye etmem şikayet” adlı parçayı seslendirdi.  Başta  Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazoğlu ve tüm konukların ilgiyle takip ettiği Rabia’nın performansı esnasında bazı konukların ağladığı görüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir