BAŞKAN ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ
Belediyenin telefon santraline misafir olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların telefonunu açıp, sorularını cevaplandırdı

Belediyenin telefon santraline misafir olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, vatandaşların telefonunu açıp, sorularını cevaplandırdı. Telefonları ilgili müdürlüklere aktaran Kılıç’ın sesini duyan vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. 
Farklı uygulamalarıyla dikkat çeken ve her fırsatta “dayatan değil, danışan belediyecilik” yaptıklarını ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye santraline giderek, vatandaşlardan gelen telefonları cevaplandırdı.  Belediyeyi arayıp, telefonda Kılıç’la konuşma fırsatı bulan vatandaşlar önce şaşırdı, sonrasında yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etti.    
BAŞKAN ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ
Gelen şikâyetleri ilgili birimlerle paylaşan Başkan Kılıç, “Görevimin belli zamanı ve yeri yok. Her alanda Maltepelilerin hizmetindeyim” dedi. Vatandaşlarla birebir iletişimde olmaya devam edeceğini kaydeden Kılıç, şikâyetleri büyük bir ciddiyetle dinleyerek, sorunların çözümü noktasında çalışmaları hızlandıracaklarını da söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir