AK PARTİ ÜMRANİYE İLÇE KADIN KOLLARI 4. OLAĞAN KOGRESİ YAPILDI

AK PARTİ ÜMRANİYE İLÇE KADIN KOLLARI 4. OLAĞAN KOGRESİ YAPILDI
AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kogresi YapıldıAK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi, Ümraniye Nikâh Salonunda gerçekleştirildi

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi, Ümraniye Nikâh Salonunda gerçekleştirildi. Tek aday olan kongrede Mukaddes Tosun, 427 delegenin 364’ünün oyunu alarak yeniden Kadın Kolları Başkanı seçildi.
AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi, Ümraniye Nikâh Salonunda gerçekleştirildi. Tek aday olan kongrede Mukaddes Tosun, 427 delegenin 364’ünün oyunu alarak yeniden Kadın Kolları Başkanı seçildi.
4. olağan genel kurulunu coşkulu bir havada Ümraniye Nikah salonunda gerçekleştiren Ak Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları yeni başkanını seçti. Kongreye, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu,  AK Parti İstanbul İl Kadın Kollarından Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Ayşegül Esra Atik, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Behiye Eker Albayrak, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Ümraniye Sorumlusu Elif Cankan Öksüz, Belediye Başkan yardımcıları,  AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, STK başkanları, delegeler, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Divan başkanlığını Müyesser Süer’in yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun; “ Ümraniye’de ilçe yönetimimle, mahalle başkanlarım ve çok değerli yönetimler ile kar kış yağmur demeden tüm coşkumuz ve heyecanımız ile sokak sokak, ev ev dolaştık. AK kadrolarımızda büyük özveri içerisinde üye sayımızı arttırmak için güler yüzlülüğümüz ile halkımızı karşıladık. 1 yılda kadın üye sayımızı 49 bin’den 53 bin kişiye çıkardık. Mevla’m çıktığımız bu kutlu yolda birlik ve beraberliğimizi daim ve muaffak etsin’’ dedi.
BAŞKAN HASAN CAN: “ MİLLETİN İRADESİ TECESSÜM ETMELİ’’
AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kollarının faaliyet raporunun okunmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; “ Bugün burada ilçenin çok değerli Kadın Kolları’nın 4. Olağan kongresini akdediyoruz. Rabbim bu toplantı sonrasında seçilecek olan kardeşlerimize yeni görevlerinde güç ve kuvvet versin. Önümüzde bir seçim dönemi var. Aynı bir maraton yarışçısı gibi bizde seçimden seçime koşturuyoruz. Ve bu millet, AK Parti’den asla vazgeçmiyor! Zaman zaman millet adına karar vermeye çalışanlar ve darbe girişiminde bulunanlar, bilsinler ki en doğru kararı millet verir! Ve bu millet bugüne kadar hiç yanlış yapmamıştır. 2002 yılından bugüne kadar 9 tane seçime girmiş AK Parti’nin, her seçimden oyunu artırarak, galip çıkması sebepsiz değildir! Önümüzde yeni bir seçim daha var. 2015 seçimleri bugüne kadar gelmiş geçmiş seçimlerden çok daha farklı bir seçimdir. Çünkü sağlam irade, milletin iradesi tecessüm etmeli! Millet hâkimiyeti mutlaka ortaya çıkmalı. Bu kongrelerle görev alacak kardeşlerimiz ve 6 Aralık tarihinde görev almış olan ilçe teşkilatımız, inşallah hep beraber el ele verecekler ve Allah nasip ederse Haziran ayındaki milletvekili seçiminde Ümraniye’de İstanbul’da ve Ülkemizde bugüne kadar elde ettiğimiz en büyük seçim sonucunu elde ederiz. Şimdiden gazamız mübarek olsun, milletin ve teşkilatımızın heyecanı tamdır. Biz bugüne kadar Kadın kollarımızın çalışmalarından hep memnun kalmışızdır. Hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza da üstün başarılar diliyor. Rabbim yar ve yardımcımız olsun’’ dedi.
ENVER SEDAT ÇAKIROĞLU: “ AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATIMIZ İLE EL ELE YENİ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’
Programda bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu; “ AK Parti Türkiye’de AK bir sayfa açan ve icraatlarıyla 12 yılda ülkemizde destan yazan bir hakikatin adıdır. Bu destanda kadınlarımızın katkısını hepimiz çok iyi biliyoruz. Çünkü bunu bize öğreten siyasi hayatımızda uygulamaya koyan kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan yer alıyor. 1982 yılında kadın kollarımızın organize olmasını düşünen ve bunu uygulamaya geçiren kişidir. Kadınlarımızın siyasette karar verme makamlarında yer almalarının önünü açan, kamuda başörtülü başörtüsüz ayrımını kaldıran bir partinin mensubu olmaktan büyük gurur duyuyoruz. AK Parti teşkilatımız ile el ele Yeni Türkiye için çalışacağız. Hem evlerini çekip çeviren hem de Türkiye’deki siyaseti çekip çeviren fedakâr çalışmalarından dolayı tüm kadın kollarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.
Daha sonra AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin’in selamını getirerek sözlerine başlayan AK Parti İstanbul İl Kadın Kollarından Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Ayşegül Esra Atik; “AK Parti olarak bütün zorlu süreçlerden her seferinde başarıyla geçiyor olmamız, üzerimizde bir bereket olduğunu gösteriyor.  Allah yardımcımız olsun! Ümraniye’nin, İstanbul’un ve Türkiye’nin güçlü olması büyük anlam taşıyor. Yeni ekibe hayırlı olsun diyor ve hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.
Programda son olarak konuşma yapan AK Parti İstanbul İl yönetim Kurulu Üyesi Av. Behiye Eker Albayrak ise konuşmasında; “ 5 yıl kadar Kadın Kolları vazifesinde görev aldım. Hanımlarımızın gayreti, özverili çalışmalarına yakinen şahitlik etmiş bir hanım kardeşiniz olarak İl Başkanlığım ve şahsım adına tüm emekleriniz için teşekkür ediyorum. Rabbimin rahmeti üzerinize olsun’’ dedi.  
Kongrenin sonunda ise ilçe başkanlığı seçimine geçildi. Kongrenin kazananı 364 delegenin oyunu alan Mukaddes Tosun oldu. Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan Mukaddes Tosun, Ümraniye için birlik ve beraberlik mesajları verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir