KARDEŞ BELEDİYE GÖYNÜK ZİYARET EDİLDİ

KARDEŞ BELEDİYE GÖYNÜK ZİYARET EDİLDİ
Üsküdar Belediyesi Başkan, Başkan Yardımcıları, Birim Müdür ve Yardımcıları ile meclis üyeleri motivasyon eğitimi aldı.

Üsküdar Belediyesi Başkan, Başkan Yardımcıları, Birim Müdür ve Yardımcıları ile meclis üyeleri  motivasyon eğitimi aldı.
Bolu Sarot Kaplıca Otelde Münir Arıkan tarafından verilen eğitimden önce bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hayatın hızla akıp gittiğini belirterek, "Hepimizin bir çalışma şekli var ve kalabalık bir ortamda çalışıyoruz. Burada sessiz gürültüsüz bir dağ oteline çekildik ve faydasını gördük.Hayatta her başarı bir sebebe bağlıdır. Başarının en büyük kaynağı ekip ruhudur. Ekip ruhunu yakalayamazsanız başarılı olamazsınız. Ekip ruhunu yakalamak içinde karşılıklı sevgi ve saygı içinde olmalıyız. Çünkü hayat Zeynep Kamil Doğum Hastanesi'yle Karaca Ahmet Mezarlığı  arasındadır. Kimler geldi geçti bu dünyadan önemli olan arkamızdan bir hoş seda bırakmaktır" dedi.
Yaşam koçu Münir Arıkan liderlikte başarı ve motivasyon semineri verdi. Arıkan hayattan ve yaşadıklarından örnekler vererek çalışma hayatında motivasyonun önemine değinerek, "Kendini motive edemeyeni, kimse motive edemez. Bir liderin en önemli görevi, liderlik yaptığı insanların motivasyonunu yüksek tutmaktır. Çünkü motivasyon bir insanı  belirli bir amaç içinde harekete geçiren güç demektir. Sizler çok  önemli görevdesiniz  ve siz başarılı olursanız ülke başarılı olur. Başarılı olmak içinde gönüllere girmelisiniz.Bu gün sorulduğunda en başarılı vali kim diye  hepiniz Vali Yazıcıoğlu diyorsunuz neden çünkü o vali halkla iç içeydi  ve insanların gönlüne girmişti" dedi.
KARDEŞ BELEDİYE GÖYNÜK ZİYARET EDİLDİ
Üsküdar Belediyesinin yıllardır kardeş belediyesi olan Bolu Göynük belediyesi etkinlik kapsamında ziyaret edildi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve belediye ekibi toplu olarak Göynük belediyesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Göynük Belediye  Başkanı Kemal Kazan  misafirlerini ilçe girişinde karşılayarak önce ilçeyi gezdirdi. ilçenin en büyük alimlerinden biri olan ve aynı zamanda Onun emri ve duasıyla İstanbul’u feth eden Fatih Sultan Mehmet’inde hocası olan Akşemsettin Hazretlerinin türbesi ziyaret edildi.
Daha sonra Göynük Belediye Binasını ziyaret eden Başkan Hilmi Türkmen ,Göynük Belediye başkanı  Kemal Kazan’a  3 üncü Ahmet  çeşmesinin yer aldığı tabloyu hediye etti. Göynük Belediye başkanı Kemal Kazan’da  Üsküdar belediyesine Göynük ilçesinin zafer  kulesi anıtını hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir