Başkan ismet Yıldırım’dan müjdeli haber

Başkan ismet Yıldırım’dan müjdeli haber
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Hekimbaşı mahalle sakinleriyle bir araya gelerek müjdeli haberler verdi. Toplantı esnasında İstanbul’da saat 15:07’de 3,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem de hissedildi.

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana her fırsatta Ümraniyeli komşularıyla bir araya gelen; onların talep ve şikâyetlerini dinleyen Başkan İsmet Yıldırım; bu kez de Hekimbaşı mahalle sakinleriyle buluştu.
ÜÇ MÜJDELİ HABER BİRDEN
Başkan İsmet Yıldırım, Hekimbaşı Mahalle sakinlerine ulaşım ağının daha da kolay ve rahat olması için metro yapılacağının müjdesini verdi. Ayrıca Türkiye’ye örnek teşkil edecek olan ve insanların hem kapalı alanda hem de açık alanda rahatça spor yapabileceği ‘Spor Köyü’nün ve mahallede bulunan Ümraniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun kaldırılarak yerine Adalet Sarayı’nın yapılacağının da müjdesini verdi. Yapılacak olan yatırımlarla mahallenin değerine değer katılacağını da belirten Başkan İsmet Yıldırım, mahalle sakinlerine “Değerlenen arazilerinizi sakın satmayın” diyerek de tavsiyede bulundu.

58293-baskan-ismet-yildirimdan-mujdeli-haber-20210621-140115-umraniye-fotogaleri_800x600.jpg


“Ümraniye’miz depreme hazır bir ilçedir”
Öte yandan toplantının yapıldığı esnada İstanbul’da 3,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem dolayısıyla ufak çaplı bir panik yaşanırken, açık alanda yapılan görüşmenin ardından Başkan Yıldırım, “Ümraniye’miz depreme hazır bir ilçedir. Çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. Depremin ne zaman, hangi büyüklükte geleceğini bilemeyiz. Bu sebeple de bilinçli ve hazır olmalıyız. Bir kez daha hepimize geçmiş olsun. Rabbim, ülkemizi her türlü doğal afetten korusun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir