ATAŞEHİR BELEDİYESİ “3. ÇOCUK KİTAPLARI GÜNLERİ” BAŞLADI

ATAŞEHİR BELEDİYESİ “3. ÇOCUK KİTAPLARI GÜNLERİ” BAŞLADI
Çocuk Kitapları Günleri’nin açılışını Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Gamze Akkuş İlgezi ile Ataşehir Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Ayten Kartal yaptı.

Ataşehir Belediyesi “3. Çocuk Kitapları Günleri” başladı. Çocuk Kitapları Günleri’nin açılışını Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Gamze Akkuş İlgezi ile Ataşehir Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Ayten Kartal yaptı.
Etkinliğin açılışında konuşan Gamze Akkuş İlgezdi, “Bugünün çocukları yarının gençleri olan çocuklarımıza çok önem veriyoruz. Onların geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve sevilen yazarların çocuklarla bir araya gelmesini sağlamak amacıyla düzenlenen “3.Çocuk Kitapları Günleri” 8 Şubat tarihine kadar Palladium Alışveriş Merkezi’nde kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.
Ziyaretçiler; okul, test kitapları, çocuk kitapları, edebiyat, bilim, sanat ve fikir kitapları olmak üzere her yaş ve eğitim düzeyine hitap eden kitap ve yayına ulaşma fırsatı bulabilecek. 
Minik ziyaretçilerine keyifli bir gün yaşatan Palyaço Bando Ekibi, açılışta hem çocuklar hem de yetişkinler için coşkulu bir müzik ziyafeti çekti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir