PENDİKSPOR: 3 - MENEMEN BELEDİYESPOR: 2

PENDİKSPOR: 3 - MENEMEN BELEDİYESPOR: 2
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan temsilcimiz Pendikspor, zorlu maçta sahasında Menemen Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan temsilcimiz Pendikspor, zorlu maçta sahasında Menemen Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.
Pendikspor’a 3 puanı getiren goller ise Fahri Tatan’ın serbest atıştan kafayla ağları sarsan Hakan Akbaş, Fahri Tatan, ve 90+3 Berat Çetinkaya’nın kafasıyla geldi.
Pendikspor, ligin ikinci yarısında istediği sonuçları bir türlü alamıyordu. Oynamış olduğu müsabakalarda istediği oyunu sergilemeyen Kırmızı-Beyazlı ekip geçen hafta deplasmanda oynamış olduğu Bayrampaşa müsabakasından 2-1 mağlup ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük bir yara almıştı. 
KATRŞILAŞMADAN NOTLAR
01/02 /2015 Bugün sahasında Menemen Belediyespor’u ağırlayan Pendikspor, müsabakaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra bu maça çıkış maçı olarak bakan Pendikspor müsabakanın başlaması ’ile birlikte oyuna çok kötü bir başlangıç yapan Pendikspor, hastalık haline getirmiş olduğu ilk yarım saatte gol yeme alışkanlığını bu maçta da devam ettirdi.
Karşılaşmanın 13. Dakikasında Pendikspor defansın büyük hatasında rakip Menemen Belediyespor’dan Ersin Aslantoğ’un önünde kalan topa net bir vuruşla ağlara gönderdi ve deplasmanda takımını öne geçirdi. (0-1) Pendikspor  yediği golden sonra az da olsa oyunu rakip sahaya yıkarak beraberlik golü için rakibine üstünlük kurmaya çalışan Kırmızı-Beyazlılar karşılaşmanın 21. Dakikasında  ceza sahası dışında kazanmış olduğu serbest atışı kullanan Fahri Tatan aşırtma vuruşla top kale direğine çarparak Hakan Akbaş’ın önünde kalan topu Menemen Belediyespor ağlarına gönderdi ve takımının beraberlik golünü atmış oldu. (1-1) Bu dakikadan sonra oyun orta saha mücadelesi şeklinde devam etti ve ilk yarı bu sonuçla bitti.
Müsabakanın İkinci yarısına da tutuk başlayan Pendikspor, geliştirmiş olduğu cılız ataklarla gol pozisyonuna girmeye çalıştı. Rakip Menemen Belediyespor , iyi defans yaparak Pendikspor’un gol ayaklarına fırsat vermedi  Menemen Belediyespor kontra atak yaparak Kırmızı-Beyazlı ekibin kalesinde tehlikeli pozisyonlar yakaladı.
Karşılaşmanın 66 dk. sında Orta sahadan aldığı topla ilerleyen Fahri Tatan , Umut ile yaptığı güzel verkaçtan sonra rakip ceza sahasına girdikten sonra düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.(2-1) Bu dakikadan sonra Pendikspor ataklarını daha da sıklaştırdı. Kaptan İlhan ile yakalamış olduğu gol pozisyonlarını gole çeviremeyince rakip Menemen Belediyespor rakip sahada yakalamış olduğu bir kontra atakta Pendikspor ceza sahasına giren Furkan Yaman’ın müthiş vuruşunda kaleci Yakup Bugün ’ün büyük hatasıyla da beraber top ağlarla buluştu. (2-2) Karşılaşmanın bu sonuç ile bitmesi beklenirken ceza sahası dışında İlhan’a 90+3’te yapılan faulde topun başına geçen Fahri Tatan ceza sahası içine göndermiş olduğu topu Berat Çetinkaya ile buluşturdu, Berat’ın kafa  vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve takımını öne geçirdi. (3-2) Karşılaşma bu sonuçla sona erdi ve Pendikspor puanını 36’ya çıkararak şampiyonluk yolunda umutlarını arttırdı.
Pendikspor: 3 - Menemen Belediyespor: 2
Stat: Pendik
Hakemler: Sinan Cem İyihuylu, Evren Tutkun, Demircan Şerbetçi
Pendikspor: Yakup, Hakan Akbaş, Fahri Tatan (Dk. 90+5 Ali Kemal), Hayrullah, Umut, Tevfik (Dk. 87 Hasan Hakan), Yaser, Osman (Dk. 62 İlyas), İlhan, Doğan, Berat
Menemen Belediyespor: Onur, Ceyhun, Mithat (Dk. 58 Semih), Oğuzhan (Dk. 46 Furkan Yaman), Ersin (Dk. 87 Samet), Murat, Selçuk, Ömer Karancı, Tayfun, Hakan Vural, Volkan
Goller: Dk. 14 Ersin, Dk. 82 Furkan Yaman (Menemen Belediyespor), Dk. 21 Hakan Akbaş, Dk. 66 Fahri Tatan, Dk. 90+3 Berat (Pendikspor)
Sarı kart: Dk. 90+1 Yaser (Pendikspor)  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir