TRABZONSPOR CAMİASI CENAZEDEYDİ

TRABZONSPOR CAMİASI CENAZEDEYDİ
Yakalandığı kanser hastalığı sonucu hayatını kaybeden Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu Pendik Merkez Cami'de kılınan cenaze namazın ’da sevenleri eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzonspor camiası dün İstanbul ‘Pendik’te bir cenazeye adeta akın etti. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlık yaptığı dönemde bir süre Trabzonspor Başkan Yardımcısı görevini yapan ve son kongrede Celil Hekimoğlu'nun listesinin güçlü isimlerinden olan Sebahattin Çakıroğlu gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

TRABZONSPOR CAMİASI CENAZEDEYDİ  

 Pendik Merkez Cami'de kılınan cenaze namazına Trabzonspor eski futbolcularından Ali Kemal Denizci, Necati Özçağlayan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, TFF eski başkanı Haluk Ulusoy,  Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık, Kızılay Eski Genel Başkanı Tekin Küçükali, Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu, Yaşar Aşçıoğlu, kuzey yıldız Trabzonspor dernek başkanı İsmail Turgut Öksüz ve yönetim kurulu ,Sinan Engin, Kaya Çilingiroğlu gibi isimler katılırken Trabzonspor taraftarları da çok sevdikleri Sebahattin Çakıroğlu'na son görevlerini yerine getirip haklarını helal ettiler.   Sebahattin ÇakıroğlIu'na Allah'tan rahmet; yakınlarına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

untitled-2tysyty.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir