Açıklamanın Detayları
TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, Yavaş’ın ekibinden aldığı bilgiyi aktararak, “Belediye başkanları toplu istifa etsin diye bir çağrısı yok” dedi.
Yavaş, daha önce yaptığı açıklamada CHP’li belediyelere yönelik operasyonlara tepki göstermiş ve “Genel Başkanımız İspanya’dan döndükten sonra bu konuyu konuşmanın zamanı geldi” demişti.
Soruşturma İzni
İçişleri Bakanlığı, Mansur Yavaş hakkında soruşturma izni verdi.
Yavaş ile birlikte 8 belediye çalışanı da soruşturma kapsamına alındı.
Soruşturma, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde belediyeye ait araç, ekipman ve personelin mitinglerde kullanıldığı iddialarına dayanıyor.
“Mansur Yavaş: İstifa Çağrım Yok”
Yayınlanma:
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TGRT Haber’e yaptığı özel açıklamada istifa veya sine-i millet çağrısında bulunmadığını söyledi. Yavaş, “İstifa ya da sine-i millet gibi bir çağrım yok” ifadelerini kullandı.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerelhaber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.