TEŞEKKÜRLER ERZİNCAN...

TEŞEKKÜRLER ERZİNCAN...
Ramazan Bayramı süresince Erzincan'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde verdiği hediyelerle çocukların yüzünü güldüren İstanbul Erzincanlılar Derneği (İSEDER) üyelerini Erzincanlılar bağırlarına bastı.

Ramazan Bayramı süresince Erzincan'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde verdiği hediyelerle çocukların yüzünü güldüren İstanbul Erzincanlılar Derneği (İSEDER) üyelerini Erzincanlılar bağırlarına bastı. 
İlknur Coşkun başkanlığında yaklaşık 7 ay önce kurulan ve kısa sürede Erzincanlılar ile bütünleşen İstanbul Erzincanlılar Derneği (İSEDER), gerçekleştirdiği sıra dışı sosyal faaliyetlerle bir hemşehri derneğinin ne kadar etkin olabileceğinin en güzel örneklerini sergiliyor. Son olarak geçtiğimiz Ramazan Bayramı süresince gerçekleştirdiği Erzincan ziyaretlerinde ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunan İSEDER yönetimine Erzincanlılar'ın ilgisi görülmeye değerdi. İSEDER'in Erzincan gezisinde İSEDER Başkanı İlknur Coşkun, İSEDER Başkan Yardımcısı Yavuz Olağan ve diğer İSEDER yöneticilerinin yanı sıra Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak da yer aldı.
HUZUREVİNE VE MEHMETÇİK'E ANLAMLI ZİYARET
Program kapsamında, ilk olarak Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden İSEDER yöneticileri, verdikleri hediyelerle  mutluluklarına tanık oldukları büyüklerimizin hayır dualarını aldılar. Daha sonra Erzincan İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden İSEDER yöneticileri, aldıkları izinle karavana sırasına girip birlikte iftar açtıkları Mehmetçiklere çeşitli hediyeler sundu. 
ÇOCUKLARLA UNUTULMAYACAK ANLAR...
İSEDER yönetimi daha sonra Refahiye ilçesi Karayaprak köyündeki misafirhane ve çocuk parkı açılışına katıldı. İnanılmaz bir coşku ve kalabalıkla gerçekleştirilen açılışte yoğun bir ilgiyle karşılanan İSEDER yönetimine Refahiye Karayaprak Köyü Dernek Başkanı Aydın Polat tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. İSEDER yöneticileri, Refahiye Gazipınar köyünün aşevi açılışına da katılarak, yaşanan sevince ve coşkuya ortak oldu. Akabinde Refahiye Çaltı köyünde çocuklarla bir araya gelen dernek yöneticilerinin sevinci, çocukların yaşadığı mutlulukla arttı. İSEDER yöneticileri, çocuklarla birlikte unutamayacakları anlar geçirdi.
MUHTARLARLA VE GAZETECİLERLE SOHBET...
Erzincan Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret eden İSEDER-İstanbul Erzincanlılar Derneği yöneticileri köylerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayan, büyük bir özveri çalışan muhtarlara  misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler. Daha sonraki Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ziyeretlerinde, milletin müşterek sesi olan Erzincanlı gazetecilerle de kentin sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunan İSEDER yöneticileri, kendilerine gösterilen ilgi, misafirperverlik ve hoş sohbetleri için gazetecilere teşekkürlerini sundular. 
ÇOCUKLARA KOL SAATİ, DİŞ FIRÇASI VE DİŞ MACUNU...
Son olarak Tercan, Çayırlı ve Otlukbeli ilçeleri ile merkeze bağlı Sütpınar ve Söğütözü köylerini ziyaret eden İSEDER yöneticileri bu ziyaretlerde çocuklara kol saati, diş fırçası ve diş macunu seti dağıttı. Çocukların mutluluğuyla mutlu olan dernek yöneticileri, son olarak ziyaret ettikleri Erzincan Gönüllü Gençler Derneği üyelerine, dağıtımı yapılmak üzere 100 adet kol saatini iletti.
ATAŞEHİR VE KARTAL BELEDİYESİ'NDEN DESTEK...
Erzincan'da gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan İstanbul Erzincanlılar Derneği (İSEDER) Başkanı İlknur Coşkun, "Bildiğiniz üzere Ramazan Bayramı süresince ilimizin bir çok noktasını ziyaret ederek çocuklarımıza kol saati, diş fırçası ve diş macunu hediye ettik. 7 ay önce kurulan İSEDER- İstanbul Erzincanlılar Derneğimizi bu kadar kısa sürede bağrına basan Erzincanlıları görünce ne kadar doğru ve emin adımlarla yol yürüdüğümüzü bir kez daha anladık. Ziyaretlerimiz sırasında bizimle birlikte olan ya da aramızda olmasa da desteğini bir an bile esirgemeyen; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir,  Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Erzincan eski Milletvekili Muharrem Işık'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 
TEŞEKKÜRLER ERZİNCAN...
Ayrıca Çayırlı Belediye Başkanı Atınç Bahadır, Otlukbeli Belediye Başkanı Vahdet Ercan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir,  Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Erzincan eski Milletvekili Muharrem Işık, Erzincan İl Jandarma Komutanımız, 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi çalışanları, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci, Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç,  Refahiye Karayaprak Köyü Dernek Başkanı Aydın Polat, Erzincan Merkez Sütpınar Köyü Muhtarı Tuncay Dengiz, Erzincan Merkez Söğütözü Köyü Muhtarı İbrahim Erkılıç, Otlukbeli Yeşilbük Köyü Muhtarı Hasan Yıldırım, Refahiye Gazipınar Köyü Muhtarı Tuncay Şahan, Refahiye Çaltı Köyü sakinleri, Erzincan Gönüllü Gençler Derneği, THM Sanatçımız Taner Özdemir, değerli ozanımız Arif Kurt, iş adamı Sedat Şahin, İlker Sigorta'dan Murat Bey, Düzce Tursan Dinlenme Tesisleri sahibi Aydın Kubilay, Avukat Erdoğan Özdemir, Şelale Restaurant sahibi Avni Aksu ve Uygur Işık Aksu, Eriza Otel sahibi Mesut Öner, Erzincanlı olmamasına rağmen bir hafta boyunca bizimle beraber gayret gösteren can dostumuz Serkant Sevük, güler yüzü ve misafirperverliği ile bizimle birlikte olan değerli hocamız Belgin Öner ve adını sayamadağımız değerli hemşehrilerimiz, sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Son olarak da projenin başlangıcından sonuna dek yoğun efor sarf eden değerli İSEDER yönetimine teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza hızla devam edeceğimizi bildirmek istiyoruz. Biz İstanbul'da bir ekip çalışması başlattık, noktayı koyan Erzincan oldu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir