ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKTIM

ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKTIM
Hastanede kaptığı virüs nedeniyle iki bacağını da kaybeden 26 yaşındaki Sevinç Çelik, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın büyük desteği ve yakın ilgisiyle, yeniden yaşama tutundu.

Hastanede kaptığı virüs nedeniyle iki bacağını da kaybeden 26 yaşındaki Sevinç Çelik, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın büyük desteği ve yakın ilgisiyle, yeniden yaşama tutundu. 
Tam bir yıl önce burun estetiği ameliyatı olmak için gittiği özel bir hastanede kaptığı virüs nedeniyle iki ayağı birden kesilen Sevinç Çelik, Maltepe Belediyesi’nin kadınlara yönelik düzenlediği boğaz turuna, annesi Sakine ve babası Durmuş Çelik’le katılarak keyifli dakikalar geçirdi. Söylenen şarkılara eşlik etti.
“ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKTIM”
Mutluluğu gözlerinden okunan 26 yaşındaki Çelik, yaşadığı zorlu günleri anlatarak, “Ameliyat sonrasında bacaklarım kesildi ve ondan sonra çok zor günler geçirdim. İki buçuk yaşında bir çocuk sahibiyim. Maddi sıkıntılar da yaşadım. Bu sıkıntıları Başkanımız Ali Kılıç sayesinde aştım. Kendisi beni hayata tutundurmak için çok emek döktü. Belediyeye ait aracı benim için tahsis etti. Beni yakından takip ederek sağlığım hakkında bilgi aldı, beni sürekli ziyaret etti. Bu da yetmedi çocuğumu kreşe, babamı işe aldırarak bana destek oldu. Başkanımıza çok minnettarım. Turda olmaktan çok mutluyum. Bugün benim için unutulmaz bir gün, her şey çok güzel, çok mutluyum” dedi.
ONU YAŞAMA BAĞLADIK”
Sevinç’le birlikte Boğaz Köprüsü manzarası önünde poz veren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, Sevinç’in mutluluğuna ortak oldu ve ona iş teklifinde bulundu. Kılıç, “Ben Sevinç’i tanıdığımda gerçekten çok zor koşullarda hayatını sürdürüyordu. Aslında deyim yerindeyse bitkindi. Ama ben onun gözlerinin içindeki sıcaklığı ve yaşam olan bağlılığını o an gördüm. Çok minik bir yavrusu vardı yanında. Çaresiz, yatağa bağlı ve ayağı olmayan bir anne vardı yanımda ve annesine dokunmak isteyen, gezmek isteyen, onunla parka gitmek isteyen minik bir yavrusu vardı. O anda gerçekten yüreğimde fırtınalar koptu. Elimden gelen her şeyi, Sevinç’imize vermek istedim. Yeniden sevinerek, hayata bağlanması gerektiğini düşündüm. Sevinç’teki o ateşi, o heyecanı görünce, o yarınlara umutla bakma hedeflerini görünce uzattığımız eli o da tuttu ve bugün biz Sevinç’le boğaz turuna çıktık” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir